Rp de zaten tanışacaksın birileriyle.Polis olmak sunucudan sunucuya değişir adam kayıran serverlar var orda mülakattan geçsen bile olamayabilirsin.Onun dışında Rp bilgin varsa yeterince sorun olmaz.Arkadaş ortamımda fivem oynayan kişi yok bende bi sunucuya girip polis rp si vs. yapmak istiyorum ancak ortam olmadan fivem sararmı vs. birde polis olmak zormudur sunucularda
Hemen polis olim yok fivem deArkadaş ortamımda fivem oynayan kişi yok bende bi sunucuya girip polis rp si vs. yapmak istiyorum ancak ortam olmadan fivem sararmı vs. birde polis olmak zormudur sunucularda
ilk defa oynuyorsan polis olmadan 300 400 saat oynayıp oyunu kavra , direk arkadaşla başlamana gerek yok fivemde bolca arkadaş ediniyorsun birde bağımlı olup sakın okul hayatını ve kendi hayatını b@ka sarma neden bu tavsiyeleri veriyon diye sorma hic oylesine.Arkadaş ortamımda fivem oynayan kişi yok bende bi sunucuya girip polis rp si vs. yapmak istiyorum ancak ortam olmadan fivem sararmı vs. birde polis olmak zormudur sunucularda
İlk defa oynayacagimda 400 saat fazla degilmi bi tık ya polis veya illegal iş yapmadan ne yapabilirimki o kadar saat kasaplık vs. 400 saate baymazmıilk defa oynuyorsan polis olmadan 300 400 saat oynayıp oyunu kavra , direk arkadaşla başlamana gerek yok fivemde bolca arkadaş ediniyorsun birde bağımlı olup sakın okul hayatını ve kendi hayatını b@ka sarma neden bu tavsiyeleri veriyon diye sorma hic oylesine.
kasaplık felan değil kanka direk illegal ekipte kendini çok öne çıkarmadan işi öğrenebilirsin , polis olduğun takdirde karşındaki oyuncuların da hatasını düzeltmek sana kalıyor genelde.İlk defa oynayacagimda 400 saat fazla degilmi bi tık ya polis veya illegal iş yapmadan ne yapabilirimki o kadar saat kasaplık vs. 400 saate baymazmı
merhaba oncelikle immortal sunucmuza beklereiz seni direk polis vb istediniz yere kayıt edebiliriz hemde kayıt olmana bile gerek yok sunucmuza bekleriz eğer gelmek istersen discorddan wroxy1 ekle veya fivemden ssunuculardan immoratal rp yazar bulursunArkadaş ortamımda fivem oynayan kişi yok bende bi sunucuya girip polis rp si vs. yapmak istiyorum ancak ortam olmadan fivem sararmı vs. birde polis olmak zormudur sunucularda