Neler Yeni

Fivem Oynamaya Başlayacağım Ancak Tek Başıma Sarar Mı

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Enes
Arkadaş ortamımda fivem oynayan kişi yok bende bi sunucuya girip polis rp si vs. yapmak istiyorum ancak ortam olmadan fivem sararmı vs. birde polis olmak zormudur sunucularda

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,013
İsim
Emre siyah
rp sunucularnda arkadaşa pek ihtiyaç olmuyor rp seviyorsan iyiysen oynanır

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Arkadaş ortamımda fivem oynayan kişi yok bende bi sunucuya girip polis rp si vs. yapmak istiyorum ancak ortam olmadan fivem sararmı vs. birde polis olmak zormudur sunucularda
Rp de zaten tanışacaksın birileriyle.Polis olmak sunucudan sunucuya değişir adam kayıran serverlar var orda mülakattan geçsen bile olamayabilirsin.Onun dışında Rp bilgin varsa yeterince sorun olmaz.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hemen polis olim yok fivem de
Sunucu girerken bile saatini soruyorlar ortalama 500 saat istiyorlar
saatin yoksa sunucu bulmak zulüm oluyor.
Hesabını saat kasan sitelere vericeksin yada programlarla sen arkada başka bişi yaparken o saat kasıcak 2 türlüsü var
saat kastıktan sonra rol terimlerini öğrensen kimse ayıkmaz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Zaten öyle şeylerde ekiplerin içinde oluyorsun arkadaş edinirsin edinmesende eğlenirsinde ama yeni başlamış biri olamaz

jouly

80+ Bronze
ilk defa oynuyorsan polis olmadan 300 400 saat oynayıp oyunu kavra , direk arkadaşla başlamana gerek yok fivemde bolca arkadaş ediniyorsun birde bağımlı olup sakın okul hayatını ve kendi hayatını b@ka sarma neden bu tavsiyeleri veriyon diye sorma hic oylesine.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk defa oynuyorsan polis olmadan 300 400 saat oynayıp oyunu kavra , direk arkadaşla başlamana gerek yok fivemde bolca arkadaş ediniyorsun birde bağımlı olup sakın okul hayatını ve kendi hayatını b@ka sarma neden bu tavsiyeleri veriyon diye sorma hic oylesine.
İlk defa oynayacagimda 400 saat fazla degilmi bi tık ya polis veya illegal iş yapmadan ne yapabilirimki o kadar saat kasaplık vs. 400 saate baymazmı

jouly

80+ Bronze
İlk defa oynayacagimda 400 saat fazla degilmi bi tık ya polis veya illegal iş yapmadan ne yapabilirimki o kadar saat kasaplık vs. 400 saate baymazmı
kasaplık felan değil kanka direk illegal ekipte kendini çok öne çıkarmadan işi öğrenebilirsin , polis olduğun takdirde karşındaki oyuncuların da hatasını düzeltmek sana kalıyor genelde.

wroxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
blut eymen
merhaba oncelikle immortal sunucmuza beklereiz seni direk polis vb istediniz yere kayıt edebiliriz hemde kayıt olmana bile gerek yok sunucmuza bekleriz eğer gelmek istersen discorddan wroxy1 ekle veya fivemden ssunuculardan immoratal rp yazar bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,747
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom