Neler Yeni

Yardım FİVEM ROLE PLAY MÜLAKAT SORULARI YARDIMA İHTİYACIM VAR

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk güvenç
SELAMALR OYUNA YENİ BAŞLADIM BİR TANE SERVERE GİRECEĞİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

Aktif Roldesin bir anda salty/voice/ts3 gidiyor ancak sen adamları duymaktasın lakin adamlar seni duymamakta nasıl bir rol izlersin atacağın emote mevcut mu mevcutsa belirtiniz.

LSPD EMS departmanlarında sizleri uzun bir şekilde içeride tutmaları gerekiyor burada nasıl bir rol izlenimi yaparsınız ve Devlet kurumlarında nasıl bir rol sergilersiniz ?

ME ve DO komutlarından 3 tane örnek verebilir misiniz ?

Şehirde hem devletsel ve illegal yönden üstün olan roller vardır bunlar, Legal olan(LSPD EMS,ŞERİF) ve İllegal olanlar (silahlı oluşumlar ,aile,kartel vb) gibi oluşumlar sizi sorguya çektiğinde veya kaçırıldığınızda nasıl korku rolu izlersiniz ?.

NespaY

80+ Silver
SELAMALR OYUNA YENİ BAŞLADIM BİR TANE SERVERE GİRECEĞİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

Aktif Roldesin bir anda salty/voice/ts3 gidiyor ancak sen adamları duymaktasın lakin adamlar seni duymamakta nasıl bir rol izlersin atacağın emote mevcut mu mevcutsa belirtiniz.

LSPD EMS departmanlarında sizleri uzun bir şekilde içeride tutmaları gerekiyor burada nasıl bir rol izlenimi yaparsınız ve Devlet kurumlarında nasıl bir rol sergilersiniz ?

Şehirde hem devletsel ve illegal yönden üstün olan roller vardır bunlar, Legal olan(LSPD EMS,ŞERİF) ve İllegal olanlar (silahlı oluşumlar ,aile,kartel vb) gibi oluşumlar sizi sorguya çektiğinde veya kaçırıldığınızda nasıl korku rolu izlersiniz ?.
Ben gireyim o zaman senin yerine servera

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
misfit
Defalarca böyle konular açıldı. Oynayacak olan sensin, mülakat ne diye var o zaman?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Gün içinde müsait olunca cevaplicagim.

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya

CEVABI:LSPD EMS olayda varsa kendı kurallarına göre rol çevirmektedirler bu yuzden olay yerinde mecbur bir şekilde durmam gerek eğer durmazsan non rp ye girer buda kural dışıdır

CEVABI:.
CEVABI: /do dan kişi boğazının kötü olduğunu düşünmektedir diyip sorun olduğunu karşı roldeki birisine ifade edebilirsib

CEVABI:LSPD EMS olayda varsa kendı kurallarına göre rol çevirmektedirler bu yuzden olay yerinde mecbur bir şekilde durmam gerek eğer durmazsan non rp ye girer buda kural dışıdır

CEVABI: /ME- KİŞİ KAPIYI AÇAR /ME- KİŞİ ÖKSÜRMEKTEDİR /ME- MASADAN BARDAĞI ALIR /DO- kişi kendini iyi hissetmektedir /DO- kişi baygındır /DO- kişi her an bayılabilir

LSPD EMS olayda varsa kendı kurallarına göre rol çevirmektedirler bu yuzden olay yerinde mecbur bir şekilde durmam gerek eğer durmazsan non rp ye girer buda kural dışıdır

Top Bottom