Bence bi sorun olmaz açarsınHerkese iyi akşamlar. Benim C diskimde yani SSD'de GTA 5 kurulu ama tüm yerimi kaplıyor FiveM için yer kalmıyor. Ben ekstradan bir HDD taksam ve FiveM'i HDD'ye kursam açabilir miyim FiveM'i?
Ama emin değilimBence bi sorun olmaz açarsın
Takibi açarsın, oda sistemin bir diski olacak sonuçtaHerkese iyi akşamlar. Benim C diskimde yani SSD'de GTA 5 kurulu ama tüm yerimi kaplıyor FiveM için yer kalmıyor. Ben ekstradan bir HDD taksam ve FiveM'i HDD'ye kursam açabilir miyim FiveM'i?
Hocam FiveM oyunmu yoksa bir eklentimi ona göre bir şey soyliyecegimAma FiveM'i kurarken GTA 5'in olduğu klasörü seçmemi istiyor? O da C'de. Nasıl yapcam ya kafam aşırı karıştı.
Öyle bir şey istiyorsa gta ve fivemi hddye birlikte kurabilirsinizAma FiveM'i kurarken GTA 5'in olduğu klasörü seçmemi istiyor? O da C'de. Nasıl yapcam ya kafam aşırı karıştı.
Hocam tüm kişisel dosyaları silmeme rağmen yetmiyor. 222 GB yazıyor disk kapasitesi ve benim kullanabildiğim alan 130, 140 GB civarı anlayamadım gitti.gta klasörüne kurulması lazım c diskinde yer açın
Eklenti hocam GTA'da insanların açtığı Roleplay sunucularına vs. giriş yapabiliyoruz.Hocam FiveM oyunmu yoksa bir eklentimi ona göre bir şey soyliyecegim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle bir şey istiyorsa gta ve fivemi hddye birlikte kurabilirsiniz
O zaman aynı disk zorunluluğu olabilir stabilite için, dediğim gibi hdd alıp ikisinide ona kurmak dışında pek bir seçenek yokHocam tüm kişisel dosyaları silmeme rağmen yetmiyor. 222 GB yazıyor disk kapasitesi ve benim kullanabildiğim alan 130, 140 GB civarı anlayamadım gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklenti hocam GTA'da insanların açtığı Roleplay sunucularına vs. giriş yapabiliyoruz.
Hocam ayrı diske kurmanız sorun yaşatmaz. Oyunun dosya konumunu seçmeniz yeterli oluyor FiveM açarken.Herkese iyi akşamlar. Benim C diskimde yani SSD'de GTA 5 kurulu ama tüm yerimi kaplıyor FiveM için yer kalmıyor. Ben ekstradan bir HDD taksam ve FiveM'i HDD'ye kursam açabilir miyim FiveM'i?