Neler Yeni

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 779 TL

Dambıldor

80+ Silver
Umarım gümrük görevlileri çakmaz hocam bunun cezası var :D.
Vader 4 pro getirtiyor millet daha takılan yok gamepadlara cok bakmiyolar anlamıyorlar zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de X20 için öyle yapacaktım da adamlara mail attım hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz ve ürün değerini düşük yazar mısınız diye cevap vermediler bomboş firma galiba ne müşteri hizmetleri var ne de maillere cevap veren birisi.
X20 bosverin ya aliexpressten vader 4 pro alin vergiyle felan 2.5 2.6ya geliyor yada benim yaptığım gibi bi gamesir kendi sitesine yazin bugün pazar ama yarın dönüş yaparlar bana muhtemelen. Vergide 450 cikiyor 20-25 euro yazdırınca

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Birkan Öztürk
Vader 4 pro getirtiyor millet daha takılan yok gamepadlara cok bakmiyolar anlamıyorlar zaten.
Ürün fiyatı düşük yazılmazsa direkt geçmez.

X20 bosverin ya aliexpressten vader 4 pro alin vergiyle felan 2.5 2.6ya geliyor yada benim yaptığım gibi bi gamesir kendi sitesine yazin bugün pazar ama yarın dönüş yaparlar bana muhtemelen. Vergide 450 cikiyor 20-25 euro yazdırınca
Sizden cevap bekliyorum hocam gamesir size dönüş yapınca. X20 nin tasarımı vs. çok hoşuma gidiyor ondan ötürü onu taktım biraz kafaya.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Yağız Berk Özel
AliExpress'ten nasıl alacak ki hocam 30 euro üstüne direkt ülkemize yollamıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Oğuz Tutkun

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Yağız Berk Özel
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Birkan Öztürk

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Arkadaşlar hiç gamepadim yok alınır mı?

Spectre_zz

80+ Bronze
Bu kargonun 30 dolaraeklenmesinin en buyuk sebebi urun fiyatindan dusup kargoyu cok yazan 30 dolar ustu urunleri gecirmeyi engellemek icindi aliexpressdende fiyati dusuk yazinca gumruge takiyorlar agir patlarsiniz haberiniz olsun siparis no dan urun fiyatini kontrol ediyorlar

Palo DAYI 👑

80+ Gold
alıp eline ulaşan varmı acaba hıssıyatı nasıl sırf yedek olsun dıye alıcam xbox 9.nesil var şuanda

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Normalde kasımda çok haracama yaptım, ama ileride illaki gamepad ihtiyacım olacak gibi. Ne diyorsunuz bu fiyata alayım mı yoksa acele etme diyenler de var mı?

Top Bottom