Vader 4 pro getirtiyor millet daha takılan yok gamepadlara cok bakmiyolar anlamıyorlar zaten.Umarım gümrük görevlileri çakmaz hocam bunun cezası var .
X20 bosverin ya aliexpressten vader 4 pro alin vergiyle felan 2.5 2.6ya geliyor yada benim yaptığım gibi bi gamesir kendi sitesine yazin bugün pazar ama yarın dönüş yaparlar bana muhtemelen. Vergide 450 cikiyor 20-25 euro yazdırıncaBen de X20 için öyle yapacaktım da adamlara mail attım hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz ve ürün değerini düşük yazar mısınız diye cevap vermediler bomboş firma galiba ne müşteri hizmetleri var ne de maillere cevap veren birisi.
Ürün fiyatı düşük yazılmazsa direkt geçmez.Vader 4 pro getirtiyor millet daha takılan yok gamepadlara cok bakmiyolar anlamıyorlar zaten.
Sizden cevap bekliyorum hocam gamesir size dönüş yapınca. X20 nin tasarımı vs. çok hoşuma gidiyor ondan ötürü onu taktım biraz kafaya.Vader 4 pro getirtiyor millet daha takılan yok gamepadlara cok bakmiyolar anlamıyorlar zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
X20 bosverin ya aliexpressten vader 4 pro alin vergiyle felan 2.5 2.6ya geliyor yada benim yaptığım gibi bi gamesir kendi sitesine yazin bugün pazar ama yarın dönüş yaparlar bana muhtemelen. Vergide 450 cikiyor 20-25 euro yazdırınca
Zaten rica ediyosun satıcıdan o 25 dolar yazıyor.Ürün fiyatı düşük yazılmazsa direkt geçmez.
AliExpress'ten nasıl alacak ki hocam 30 euro üstüne direkt ülkemize yollamıyor.X20 bosverin ya aliexpressten vader 4 pro alin vergiyle felan 2.5 2.6ya geliyor yada benim yaptığım gibi bi gamesir kendi sitesine yazin bugün pazar ama yarın dönüş yaparlar bana muhtemelen. Vergide 450 cikiyor 20-25 euro yazdırınca
kendi içinde dongle var yani doğru mu? bazen dongle ayrı alınması gerekiyorya o yüzden soruyorum.3 mod (Bluetooth/2.4Ghz/Kablolu)
Zaten tek bi tane satıcı var fransadan gönderiyor gibi gösteriyor çinde satılan cogu gamepad mevcut. Almadan yazıyorsun o da yolluyor çinden.AliExpress'ten nasıl alacak ki hocam 30 euro üstüne direkt ülkemize yollamıyor.
Geliyor evet.kendi içinde dongle var yani doğru mu? bazen dongle ayrı alınması gerekiyorya o yüzden soruyorum.
Çok iyiymiş .Zaten tek bi tane satıcı var fransadan gönderiyor gibi gösteriyor çinde satılan cogu gamepad mevcut. Almadan yazıyorsun o da yolluyor çinden.
Bana cevap vermedikleri için öyle dedim hocam.Zaten rica ediyosun satıcıdan o 25 dolar yazıyor.
Hangi satıcı bu arada linkini atar mısınız?Zaten tek bi tane satıcı var fransadan gönderiyor gibi gösteriyor çinde satılan cogu gamepad mevcut. Almadan yazıyorsun o da yolluyor çinden.