Dambıldor
80+ Silver
Gamesirun sitesinde 7/24 live chat diye kısım var ama pazar diye kapalı muhtemelen easysmx gibi olmaz yarin dönerler diye umuyorum. Satıcı bu baska gamepadlerde satiyor gamesir cyclone 2yi bu arkadaşta satiyor ama gamesirun kendi sitesine gore 300tl felan daha pahalı. Eğer gamesirden dönüş alamazsam buradan alicam sanırım.Bana cevap vermedikleri için öyle dedim hocam.
Hangi satıcı bu arada linkini atar mısınız?
Flydigi Vader 4 Pro Bluetooth kablosuz atletik kolu Gamepads Xbox için Hall Rocker ile Video oyun denetleyicisi/PC/buhar oyunları - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 kisi felan vader 4 pro aldi attığım saticidan önceden 20-25 dolar yazınca giriyor gümrüğe. Gümrüktekiler dedektif mi gunde kac bin tane ürün geliyor tek tek baksin. Bakiyor gamepad ucuz gec mantığı. Vader 4 pronun trdeki getiren connect game 5.5kya satıyor biz 2.5a aliyoruz düşün.Bu kargonun 30 dolaraeklenmesinin en buyuk sebebi urun fiyatindan dusup kargoyu cok yazan 30 dolar ustu urunleri gecirmeyi engellemek icindi aliexpressdende fiyati dusuk yazinca gumruge takiyorlar agir patlarsiniz haberiniz olsun siparis no dan urun fiyatini kontrol ediyorlar