Neler Yeni

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 779 TL

Dambıldor

80+ Silver
Bana cevap vermedikleri için öyle dedim hocam.

Hangi satıcı bu arada linkini atar mısınız?
Gamesirun sitesinde 7/24 live chat diye kısım var ama pazar diye kapalı muhtemelen easysmx gibi olmaz yarin dönerler diye umuyorum. Satıcı bu baska gamepadlerde satiyor gamesir cyclone 2yi bu arkadaşta satiyor ama gamesirun kendi sitesine gore 300tl felan daha pahalı. Eğer gamesirden dönüş alamazsam buradan alicam sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kargonun 30 dolaraeklenmesinin en buyuk sebebi urun fiyatindan dusup kargoyu cok yazan 30 dolar ustu urunleri gecirmeyi engellemek icindi aliexpressdende fiyati dusuk yazinca gumruge takiyorlar agir patlarsiniz haberiniz olsun siparis no dan urun fiyatini kontrol ediyorlar
10 kisi felan vader 4 pro aldi attığım saticidan önceden 20-25 dolar yazınca giriyor gümrüğe. Gümrüktekiler dedektif mi gunde kac bin tane ürün geliyor tek tek baksin. Bakiyor gamepad ucuz gec mantığı. Vader 4 pronun trdeki getiren connect game 5.5kya satıyor biz 2.5a aliyoruz düşün.

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Birkan Öztürk
Gamesirun sitesinde 7/24 live chat diye kısım var ama pazar diye kapalı muhtemelen easysmx gibi olmaz yarin dönerler diye umuyorum. Satıcı bu baska gamepadlerde satiyor gamesir cyclone 2yi bu arkadaşta satiyor ama gamesirun kendi sitesine gore 300tl felan daha pahalı. Eğer gamesirden dönüş alamazsam buradan alicam sanırım.

10 kisi felan vader 4 pro aldi attığım saticidan önceden 20-25 dolar yazınca giriyor gümrüğe. Gümrüktekiler dedektif mi gunde kac bin tane ürün geliyor tek tek baksin. Bakiyor gamepad ucuz gec mantığı. Vader 4 pronun trdeki getiren connect game 5.5kya satıyor biz 2.5a aliyoruz düşün.
Hocam ürün 60 euro vergi ama gümrükte mi vergi belirleniyor? Aliexpresste direkt vergiyle satın alamıyorsun bunu galiba.

Vader 4 pronun yanına x20 deneyeyim diyordum fakat stok yok gibi. Gamesir cyclone 2 alicam muhtemelen vergisiz 45 dolara geliyor kendi sitesinde fiyatı da 20 euro yazdırırsam 2kya patlar sanırım
X20 > gamesir cyclone 2

Vader 4 pro getirtiyor millet daha takılan yok gamepadlara cok bakmiyolar anlamıyorlar zaten.

X20 bosverin ya aliexpressten vader 4 pro alin vergiyle felan 2.5 2.6ya geliyor yada benim yaptığım gibi bi gamesir kendi sitesine yazin bugün pazar ama yarın dönüş yaparlar bana muhtemelen. Vergide 450 cikiyor 20-25 euro yazdırınca
Vader 4 pro nerde 2.5-2.6k? Bende alayım bari, x20 yi 1350 liraya almıştım. X20 Vader 3 pro ayarında.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Kadir
Eline ulaşan var mı alınır mı aydınlatsın bizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Birkan Öztürk
X20 > gamesir cyclone 2

Vader 4 pro nerde 2.5-2.6k? Bende alayım bari, x20 yi 1350 liraya almıştım. X20 Vader 3 pro ayarında.
Vergi dahil 1350 TL mi? Baya fırsat kaçırmışım üzülüyorum şu olaya.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Analog degil manyetik araya toz kacsa da pislik girse de drift oluşmuyor. Siz ps 5 kllu da alsaniz xbox kolu da alsaniz 3 ay sonra drift baslayacak
aylardır kullanan 3-4 farklı tanıdığım kişi var hiçbiri şikayetçi olmadı böyle bir durumdan

Dambıldor

80+ Silver
X20 > gamesir cyclone 2

Reddit controller alanina girersen aşırı giriş bütçe değilse kimse x20 onermez. Vader 4 pro, cyclone 2, bigbig blitz 2 vb öneriyor insanlar. Cyclone 2 daha 1 ay olmadı çıkalı tmr stickli, mekanik tuşlu, hall efect trigger vb cogu teknoloji var. Vader 4 proyu aliexpressten düşük fiyat yazmalarını rica edip alıyorsun 2100 ödüyorsun +450 vergi cikiyor 2550 felan oluyor. Ben direk almanyaya sipariş verdim 1750tlye geldi v4p.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
bunun beyazı 817 tl . sizce bu siyah mı yoksa beyaz mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
Ürün fiyatı düşük yazılmazsa direkt geçmez.

Sizden cevap bekliyorum hocam gamesir size dönüş yapınca. X20 nin tasarımı vs. çok hoşuma gidiyor ondan ötürü onu taktım biraz kafaya.
x20 gelecek mı hocam ona gore bekleyecem

Reddit controller alanina girersen aşırı giriş bütçe değilse kimse x20 onermez. Vader 4 pro, cyclone 2, bigbig blitz 2 vb öneriyor insanlar. Cyclone 2 daha 1 ay olmadı çıkalı tmr stickli, mekanik tuşlu, hall efect trigger vb cogu teknoloji var. Vader 4 proyu aliexpressten düşük fiyat yazmalarını rica edip alıyorsun 2100 ödüyorsun +450 vergi cikiyor 2550 felan oluyor. Ben direk almanyaya sipariş verdim 1750tlye geldi v4p.
Aynısı x20de de var keşke biraz araştırsaydın :d. Vader 4 pro x20den daha iyi evet ama aynı fiyatlarda değiller 2 kata yakın fiyat farkı var. X20 gayet iyi bir controller ve gamesir modelinden daha iyi. (X20, vader 3 pronun dengi diyebiliriz)

Aliexpressteki satıcılara nasıl mail atacaksın? Ayrıca ae da %100e yakın bi vergi var sadece 450 TL mi ödiceksin :D

Dambıldor

80+ Silver
Aynısı x20de de var keşke biraz araştırsaydın :d. Vader 4 pro x20den daha iyi evet ama aynı fiyatlarda değiller 2 kata yakın fiyat farkı var. X20 gayet iyi bir controller ve gamesir modelinden daha iyi. (X20, vader 3 pronun dengi diyebiliriz)
Siz temudan aldığınız trye uygun olduğu için fiyat öyle. X20 aliexpresste 50 dolar vader 4 pro 55-60 dolara bulunuyor cyclone 2 de kendi sitesinde ilk alisverisle 45e bulunuyor. X20 kötü demedim ama x20deki stickler hall efeck tmr değil. Tmr hall efectin gelişmiş hali daha 2-3 tane gamepadde var. Redditte insanlar öneri isterken kimse x20 yazmıyor ondan cokta bilinmiyor.

Aliexpressteki satıcılara nasıl mail atacaksın? Ayrıca ae da %100e yakın bi vergi var sadece 450 TL mi ödiceksin :D
Cok biliyorsan neyi soruyorsun mail filan? Git al kendin bu fiyata.

Top Bottom