Neler Yeni

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 779 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Nik Flatron

Dambıldor

80+ Silver
Bununla, Logictech f710 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Daha çok dualshock tarzı seviyorum. X box tarzında, araç sürerken kamerayı çevirmek zor olmuyor mu?
Bir de hani rengini alsam diye çok arada kaldım. İki renkte de rgb var. Beyaz daha güzel duruyor. Ancak siyahta rgb ile daha şık duruyor ve az bişey daha ucuz. Ne dersiniz?
jiroskobunun olmaması canımı sıkıyor. Untill dawn tarzı oyunlarda jiroskoplu bölümler var diye biliyorum. Detroitte aynı şekilde yanlış hatırlamıyor isem jiroskopla işimiz oluyordu. Şarj süresi güzel gibi.
Acil bir game pad ihtiyacım yok. Alsam mı almasam mı çok arada kaldım. Zamanında X20 modelini almış olsam kafam çok daha rahat olurdu ama nasip diyelim.
Dulashock tarzı olduğu için f710 daha cazip geliyor.
f710 aldım n11 den. n11 kupon + banka kartı promosyonu ile 600 lira..
F710 15 yıllık gamepad biri toros biri 2015 model golf gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Nik Flatron
F710 15 yıllık gamepad biri toros biri 2015 model golf gibi
evde çocukla araba sürüyoruz. kolu itince, düğmeye basınca araba gidecek mi? gidecekse sorun yok. beklenti bu. 600 lira yeterli bu beklenti için.

Dambıldor

80+ Silver
Hocam ürün 60 euro vergi ama gümrükte mi vergi belirleniyor? Aliexpresste direkt vergiyle satın alamıyorsun bunu galiba.
Gamesir dönüş yaptı sipariş verdikten sonra sitedeki live chatten sipariş nonuzu yazarsanız düşük gösterebilirim dedi. Yun express veya 4px express kullanıyorlarmış türkiyeye gönderimde. c2fans koduyla 45 dolara geliyor, vergiyle de total 2100 civarına geliyor sanırım bilginize

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak
Almayi dusunen varsa X15' i kacirmasin. Olu bolge yok sayilir hem joysticklerde, hem de trigger tuslari muthis calisiyor. Joystick'ler pek ergonomik degil, cevresindeki tirtikli plastik eli biraz acitiyor bir de biraz kucuk benim parmaklar icin. Bunu bilerek alin. Ben %20 indirim + kredi vs. vergi dahil 917tl 'e aldim.

1733157291732.png

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Göktuğ DADAŞ
Almayi dusunen varsa X15' i kacirmasin. Olu bolge yok sayilir hem joysticklerde, hem de trigger tuslari muthis calisiyor. Joystick'ler pek ergonomik degil, cevresindeki tirtikli plastik eli biraz acitiyor bir de biraz kucuk benim parmaklar icin. Bunu bilerek alin. Ben %20 indirim + kredi vs. vergi dahil 917tl 'e aldim.

Alıntıyı görüntüle
benim ikinci x15 te geldi o da sorunsuz çalışıyor ölü bölge tam olarak bu fotoğraftaki gibi

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Yağız Berk Özel

Alıntıyı görüntüle
Bu alanın taşmaması ne için ne yapmamız lazım? 2C'de sonuç böyle çıkıyor.
1733163983750.png

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

Alıntıyı görüntüle
bu 20 lik indirim yeni kullanıcıya özel mi ? ben bir türlü alamadım. ne demem lazım desteğe?

Gamesir dönüş yaptı sipariş verdikten sonra sitedeki live chatten sipariş nonuzu yazarsanız düşük gösterebilirim dedi. Yun express veya 4px express kullanıyorlarmış türkiyeye gönderimde. c2fans koduyla 45 dolara geliyor, vergiyle de total 2100 civarına geliyor sanırım bilginize
Link?

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak
bu 20 lik indirim yeni kullanıcıya özel mi ? ben bir türlü alamadım. ne demem lazım desteğe?

Ben daha öncesinde alışveriş yapmıştım, kredi iademi toplu almak için canlı desteğe yazdım yok dediler, canlı desteğe 1* verdim ben de. Sonra görüşmeden ayrılmasını, başkasıyla görüşeceğimi söyledim. O da yok sizi memnun etmeden ayrılamayız vs dedi, o zaman indirim tanımlayın dedim %20 yi öyle verdiler. Biraz müşteri temsilcisine bağlı, ondan önce birkaç tanesinden istediğimde vermemişlerdi.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Ben daha öncesinde alışveriş yapmıştım, kredi iademi toplu almak için canlı desteğe yazdım yok dediler, canlı desteğe 1* verdim ben de. Sonra görüşmeden ayrılmasını, başkasıyla görüşeceğimi söyledim. O da yok sizi memnun etmeden ayrılamayız vs dedi, o zaman indirim tanımlayın dedim %20 yi öyle verdiler. Biraz müşteri temsilcisine bağlı, ondan önce birkaç tanesinden istediğimde vermemişlerdi.
bakalım deneyefceğim şansımı :D

Berkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkan Akkaya
bende vergi dahil 1214tl oluyor. 30 euroluk sınırı aştığım için bi sorun oluyor mu ? Yoksa alabilir miyim direkt

Top Bottom