Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Sapphire nitro 1800 tl nerede atarmısınız?Hocam birkaç sitede uygun fiyatlara buldum 1.800 TL isterseniz sıfır alabilirsiniz
Sapphire nitro 1800 TL nerede atarmısınız?
1680 tl olur diyor hem 3 aylik gamepass var1750 TL yazıyor fiyatı
Bunun yerine az üstüne daha ekleyip. Sıfır ürünlere bakabilirsin. Farklı Model Farklı marka.
1680 TL olur diyor hem 3 aylik gamepass var
1680 TL olur diyor hem 3 aylik gamepass var
Stok yok yazıyor hem ben uzun süredir Sapphire rx 590 stoklarda yok ve her ikinci el sitede 1800 TL ondan ucuz geldi
1680 TL hemde o olması ucuz olan onu diyorum hemde 1.5 yıl garantili3 Aylık Game Pass 35 TL'ye satılıyor.
Stok yok yazıyor hem ben uzun süredir Sapphire rx 590 stoklarda yok ve her ikinci el sitede 1800 TL ondan ucuz geldi
Vallaha yaBen bunu yerine daha az guc harcadigi ve performance konusunda daha stabil oldugu icin. 0 1650 super alirdim
Dediğiniz gibi sıfır olsa iyi ama şuan piyasada yok dediğiniz sitede uzun aylardır yok zaten stokta ve sitede 1.5 yıl garanti yazıyorsiz bilirsiniz hocam garantisi falan varsa alınabilir ama sıfır olursa daha iyi olur
O mantıklı ama arkadaşta bannerlord oyunu ultrada 4.8 GB VRAM yiyor gelecek için 4 GB az gibiVallaha ya