Bir fikrim yok eski model anakart çalışmayabilir.Selamlar dostum bu ekran kartını ecs fsb 1333 anakartta çalıştırabilir miyim ?
Şuan tek oynadığım oyun LoL ve bu oyunu oynamaya devam edeceğim sistem verimli çalışır mı ?Hocam çalıştırırsın ama oyun oynamayı düşünmüyorsun herhalde
Yani riskli bir durum diyebiliriz. :/Bir fikrim yok eski model anakart çalışmayabilir.
Bende eskiden Pegatron marka bir anakart vardı PCI-e 3.0 olan ekran kartlarını bazen çalıştırıyor bazen çalıştırmıyordu.
Şuanki sisteminizi tahminen söylüyorum verimli çalışır bir sıkıntı olmaz hocamŞuan tek oynadığım oyun LoL ve bu oyunu oynamaya devam edeceğim sistem verimli çalışır mı ?
Aynı zamanda ilerleyen zamanlarda sitemi komple değiştiricem ve bu kartı orada kullanacağım geleceğe yatırım gibi bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani riskli bir durum diyebiliriz. :/
Hocam o anakartın çalışması mucize olmalı ?Bir fikrim yok eski model anakart çalışmayabilir.
Bende eskiden Pegatron marka bir anakart vardı PCI-e 3.0 olan ekran kartlarını bazen çalıştırıyor bazen çalıştırmıyordu.
sistem detaylarını sizinle paylaştım az önce oradan bakıp geri dönüş yapabilir misiniz ?Şuanki sisteminizi tahminen söylüyorum verimli çalışır bir sıkıntı olmaz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o anakartın çalışması mucize olmalı ?
2. el almanı önermem sıfır ekran kartında bütçene göre rx560 önerebilirimselamlar bu platformda yeniyim
Ben fiyat performans açısından 1000 tl civarında ekran kartları önerileriniz bekliyorum garantili 2.el de olabilir