Psumuda yeniliyeceğim ayrıca attığınz kasa boş geliyor değil mi?![]()
Raijintek Arcadia III MS4 Temperli Cam Yan Panel USB 3.0 ATX Bilgisayar Kasası (0R20B00247) | Teknobiyotik
Ön tarafa önceden monte edilmiş 3 × 12025 ARGB fanlar ve arkaya önceden monte edilmiş 1 × 12025 ARGB fan Yeterli güç kaynağı sağlayan ATX PSU'yu destekler. Çoğu ana soğutucu için uygun olan 165 mm'ye kadar CPU soğutucu desteği. Ön panel, 360 mm'ye kadar AIO su soğutma radyatörünü destekleyerek...www.teknobiyotik.com
arkadaşın attığı kasa boş geliyorPsumuda yeniliyeceğim ayrıca attığınz kasa boş geliyor değil mi?
Rica ederimTeşekkürler.
güzel takas. performans olarak çok değişiklik olmasada vram için daha iyiBugün 1650 super ekran kartımı rx 580 sapphire nitro plus ile takas yaptım fakat ekran kartı kasam küçük olduğu için sığmadı. Sizlerden kasa önerisi bekliyorum olabildiğince fiyat performans olursa benim için iyi olur.
Bugün 1650 super ekran kartımı rx 580 sapphire nitro plus ile takas yaptım fakat ekran kartı kasam küçük olduğu için sığmadı. Sizlerden kasa önerisi bekliyorum olabildiğince fiyat performans olursa benim için iyi olur.