hocam sakın ayak kısmı plastik koltuk almayın tekerlekten bahsetmiyorumderi olması problem değil mi hocam adana da yaşıyorum sıcakta ne olur buna
herkes öyle diyor hocam kırılıyor diyehocam sakın ayak kısmı plastik koltuk almayın tekerlekten bahsetmiyorum
hocam boyutlarını bilmiyorum ama bu ürünü araştırabilirsinizherkes öyle diyor hocam kırılıyor diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan kullandığım koltuk bu
Bu da zaten modifiyeli ofis sandalyesi dostum, gördüğün koltukların hepsi ofis sandalyelerinin kaplama versiyonu. Ofis sandalyeleri de 3k en az.böyle şeyler almak yerine ofis sandalyesi alın daha sağlam ve uzun ömürlü olur
onerdiginiz koltugun ayaklari bile plastikBu da zaten modifiyeli ofis sandalyesi dostum, gördüğün koltukların hepsi ofis sandalyelerinin kaplama versiyonu. Ofis sandalyeleri de 3k en az.
ee? plastik olunca noluyoronerdiginiz koltugun ayaklari bile plastik
dayanıklılık az kirilma ihtimali fazla ve bana gore görüntüsüde hos degilee? plastik olunca noluyor
sergilemeyeceksin ki üstünde oturacaksın koltuğun. Ofis koltukları daha pahalıdayanıklılık az kirilma ihtimali fazla ve bana gore görüntüsüde hos degil