Foruma Hoşgeldin200TL ile 300 TL bandı arasında fiyat performans kulaklık arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Rampage Alpha x, trust blizz veya tronsmart sono bakabilirsin200TL ile 300 TL bandı arasında fiyat performans kulaklık arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben Medusa'yı 2 yıl kullandım. Pek iyi değil ederi maksimum 150tl. Çok terletiyor, ağrı yapıyor, pedler soyuluyor, mikrofon 1 yılda falan bozuluyor, çok büyük ve kalitesiz bir malzemeden yapılmışGamePower Medusa 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Benim Bir Tanıdığım Kullanıyor Memnun Arkadaşların Tavsiyelerine De Bak
Evet, bütçeyi artırıp 390 yapabilirsen çok daha uzun ömürlü ve kaliteli olan drop plus'ı alabilirsin.azıcık çıkabilirseniz drop plus çok iyi olur
donanimarsivi.com
arkadaşım alalı 3 ay oldu memnun olduğunu söylemişti ben onun yalancısıyımBen Medusa'yı 2 yıl kullandım. Pek iyi değil ederi maksimum 150tl. Çok terletiyor, ağrı yapıyor, pedler soyuluyor, mikrofon 1 yılda falan bozuluyor, çok büyük ve kalitesiz bir malzemeden yapılmış
Ben de ilk başta memnundum ama nelerle uğraştığımı drop plus'a geçince anladımarkadaşım alalı 3 ay oldu memnun olduğunu söylemişti ben onun yalancısıyım![]()
Drop plus daha iyi. Yeni yazdığım inceleme:Drop plus mı Daha iyi yoksa Gamepower Kizaru'mu. Hangisi almam mantıklı ?
donanimarsivi.com