Neler Yeni

Fiyat Performans Kule Tipi Soğutucu Önerisi ? 150-250 TL

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Evet hepinize merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar diliyorum ve konuya geçiyorum.

İşlemcim Ryzen 5 3600 biliyorsunuz ki stok soğutucu bu işlemci için bir süreden sonra yeterli olmamaya başlıyor hele ki twitch te yayın yapıyor veya youtube için videolar üretiyorsanız ! Bu yüzden bir Kule tipi soğutucu almaya karar verdim ve buna belirli bir bütçe ayırdım bir çok video izledim araştırdım inceledim ölçtüm biçtim ve çok sabit bir sonuca varamadım ve en sonunda neden sizden öneri almıyorum diye düşündüm çünkü cidden kafam çok karıştı... Bana işlemcimi en ağır yükte bile sağlam bir şekilde soğutabilecek 150-250 TL bandında f/p kule tipi soğutucular önerirseniz sevinirim şu anki sistemimin fotoğrafları ektedir. Şimdiden güzel öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum tekrardan iyi forumlar diliyorum efendim...
T6 ultra

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
T6 ULTRA👑

RepL0R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Atabey
Alıcağın 150 TL lik soğutmanında stock soğutucuda çok farkı olacağını zannetmiyorum
70 liralık soğutucu bile stok soğutucudan 13 derece daha serin çalıştırıyor kardeşim bilip bilmeden yorum yapmayalım istersen :)

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Alıcağın 150 TL lik soğutmanında stock soğutucuda çok farkı olacağını zannetmiyorum
Yakında T6 Ultranın rehberini yapıcam görürsün fark varmı yok mu .

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
T6 Ultra al.
marka takıntın varsa İD Cooling se 224 xt bakabilirsin. İndirmlerle vs. 210TL'ye düşüyor zaten.

Top Bottom