Neler Yeni

Fiyat Performans Monitör önerisi 24" 144 hz 1ms

RepL0R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Atabey
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki piyasada çok fazla monitör çeşidi var bir de sizin önerinizi almak adına bu konuyu açıyorum kendimi şöyle ifade edeyim önceden kafelerde 240 hz monitörlerde oynaya oynaya csgo da global oldum daha sonra oyun oynamayı bıraktım şimdi son 4 aydır tekrar başladım kendi bilgisayarımı aldım fakat monitörüm eski ve cs go da tekrar global tarzı ranklara ulaşabilmem için monitörümün iyi olması gerek bu yüzden de 27" monitör bana aşırı büyük geldiği için e spor seviysinde bir monitör istiyorum fazlasını. değil monitörün ana özelliği 24" olması gerekiyor onun yanında 144 hz 1 ms ve pivot özelliğine sahip olması gerek şimdiden yapıcağınız öneriler için teşekkür ediyorum saygılar...

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Buyur dostum.
Güzel bir pivota sahip, TN panel ağırlıklı CSGO oynuyorsun bu panel işine yarar, 24 inç, 144HZ ve 1MS.
Bu TN paneller nasıl CS go da iyi gözüküyor hala anlamadım.Tn panel monitörüm vardı.Yok abi normal kullanmayı bırak CS de adam çok kötü gözüküyordu.İps daha net gözüküyor ve nereye sıktığım daha çok belli oluyordu.Bence IPS her türlü daha iyi.Tek LoL de değişir iş bence.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bu TN paneller nasıl CS go da iyi gözüküyor hala anlamadım.Tn panel monitörüm vardı.Yok abi normal kullanmayı bırak CS de adam çok kötü gözüküyordu.İps daha net gözüküyor ve nereye sıktığım daha çok belli oluyordu.Bence IPS her türlü daha iyi.Tek LoL de değişir iş bence.
Dostum tepki süresi anlamında diğer panellerden daha hızlı olduğundan.
Oyunlarda da bu çok işine yarıyor, hele hele hıza dayalı oyunlarda csgo valorant gibi yüksek tempolu.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Dostum tepki süresi anlamında diğer panellerden daha hızlı olduğundan.
Oyunlarda da bu çok işine yarıyor, hele hele hıza dayalı oyunlarda csgo valorant gibi yüksek tempolu.
Hocam haklısınız fakat 1 MS ile 4 MS arası profesyonel şekilde oynamadığı sürece zor anlaşılır deniliyordu.İps panel ile TN panel arasındaki MS değeri ne kadar ki bu kadar en önemli etken oluyor?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hocam haklısınız fakat 1 MS ile 4 MS arası profesyonel şekilde oynamadığı sürece zor anlaşılır deniliyordu.İps panel ile TN panel arasındaki MS değeri ne kadar ki bu kadar en önemli etken oluyor?
Yok dostum bahsettiğim şey daha farklı bir olay tam nasıl açıklasam bilemedim ama tepkime süresi olarak TN daha iyi.
Fakat şu da var genel olarak bakacak olursak IPS hepsini sollar, ikisininde ortası VA panel işte IPS e yakın panel ve IPS den daha ucuz olduğundan tercih ediliyor genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,644
Üyeler
166,246
Son üye
TRKBesir
Top Bottom