Fiyat Performans Oyuncu Sandalyesi Önerisi

Shourd

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,954
Bütçe
2500
ilk olarak hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar bayram sonu kendi param ile bi sandalye alacağım ilk oyuncu sandalyem olucak önerilerinizi bekliyorum eğer bulmanıza yarrdımcı olucak ise her şeyi sorabilirsiniz ama tek bi ricam var lütfen 2.5k yı geçmesin cidden bunun üstüne çıkamam bütçe olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk olarak hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar bayram sonu kendi param ile bi sandalye alacağım ilk oyuncu sandalyem olucak önerilerinizi bekliyorum eğer bulmanıza yarrdımcı olucak ise her şeyi sorabilirsiniz ama tek bi ricam var lütfen 2.5k yı geçmesin cidden bunun üstüne çıkamam bütçe olarak
Güncelleme; bunu buldum arkadaşlar bundan daha iyisi varmıdır?

Son düzenleme:

Güncelleme; bunu buldum arkadaşlar bundan daha iyisi varmıdır?

Bu Modeli Daha İyi .

o fiyata en kötü oyuncu koltuğu alacağıma orta-üst bir ofis koltuğu alırdım.
https://www.trendyol.com/iclalofis/...gu-doner-sandalye-fileli-sandalye-p-346812382 gibi.
Bunların Yerine Türksit Daha Mantıklı Bence .

Bu Modeli Daha İyi .

Bunların Yerine Türksit Daha Mantıklı Bence .
bana o tarz markalar hiç güven vermiyor ama kullanmadığım için tam bilmiyorum.

Bunlar Çok Bilinmiyor .

Türksit Yine Biliniyor .
Anladım peki öneriniz nedir yani bunu alsam benini kaç yıl götürürmü yada şu attığım benim oyuncu koltuğu idare eder mi

Anladım peki öneriniz nedir yani bunu alsam benini kaç yıl götürürmü yada şu attığım benim oyuncu koltuğu idare eder mi
Bütçen Varsa Bunlardan Alabilirsin .

Senin Attığın Modelin Krom Ayaklı Versiyonu .

Bütçen Varsa Bunlardan Alabilirsin .

Senin Attığın Modelin Krom Ayaklı Versiyonu .

Maalesef bütçem max bu kadar krom ayak için değermi ne fsrkı var görünüş dışında?

Görünüşten Çok Sağlamlık Farkı Var Değer Anlıyacağın Hocam .
Kral senden allah razı olsun bu benim seçtiğim rebelx ten korktuğum tek sıkıntı 80kg kapasitesi olmasoydı ben 90kg biriyim senşn attığın 110kg vallahi çok sağol işime yaricak gerçekten

Kral senden allah razı olsun bu benim seçtiğim rebelx ten korktuğum tek sıkıntı 80kg kapasitesi olmasoydı ben 90kg biriyim senşn attığın 110kg vallahi çok sağol işime yaricak gerçekten
Valla Hiçte Belirtmemiştin Fazladan Ağırlık Taşıması Her Türlü İyi Zaten ;)

Rica Ederim Bütçen Varsa Türksit Al Güzel Koltuk .

Geri