Kaç kişide gördün monitörün 1 incelemesi yokDikkatli olun, bu modelde yüksek hzlerde siyah ekran sorunu yaşayan çok kişi gördüm.
Ztn bunu almadım abisini aldım 240hz qhd olaniDikkatli olun, bu modelde yüksek hzlerde siyah ekran sorunu yaşayan çok kişi gördüm.
Technopatta bi kaç konu var hocam bakabilirsiniz.Kaç kişide gördün monitörün 1 incelemesi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ztn bunu almadım abisini aldım 240hz qhd olani
bu markayı duymadım buna bu fiyat diyorsanMonitör takip eden ben olarak buldum en uygun fiyatı sizlerde paylaşıyorum. 5800 TL pttavm ve 5899 TL olarak trendyolda ayrıca satışı var. Nays buralarda geçerli ise bilgili arkadaşlar paylaşabilir.
TWISTED MINDS 27 TM272QE QHD 165Hz 1MS HDMI DP FREESYNC/GSYNC ÃERÃEVESÄ°Z RGB IPS GAMING MONÄ°TÃR « Gamers Arena - Ä°ntegra Teknoloji A.Å.
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtirwww.gamersarena.com.tr
Konu link bulamadımTechnopatta bi kaç konu var hocam bakabilirsiniz.
Twisted minds monitor technopat yazarsan görebilirsin hocam. Bi kaç konu vardı altındaki yorumlardan gördüm.Konu link bulamadım
Evet çok saçma 6 taksit olsa 240hz olanı yapıştırcaktımAmazonda niye taksit yok
aynen ben deTaksit olmadığı ve paramda 165hz olana yettiği için 165hz olanı aldım ama 240hz içimde ukte kaldı alanlara hayırlı olsun 240hz deneyimlemek isterdim vallaha
Evet çok saçma 6 taksit olsa 240hz olanı yapıştırcaktım
Ghosting olan videoyu buldum Va panel giriş seviyesi olan ürünü kimse IPS olanları incelememiskiTwisted minds monitor technopat yazarsan görebilirsin hocam. Bi kaç konu vardı altındaki yorumlardan gördüm.
Ayrıca incelenen model casperin Va 200hz modeli ile aynı sanırım panel olarakGhosting olan videoyu buldum Va panel giriş seviyesi olan ürünü kimse IPS olanları incelememiski
Ben de bi kaç aydır incelemelerine bakıyordum da ürünün gördüğüm şeylerden dolayı çekiniyordum. Yanlış anlamayın belki görmemişsinizdir diye söylemek istedim. Evet o konuda haklısınız ama kağıt üzerindeki değerlerin bu fiyata olması da çok kuşku verici:')Ghosting olan videoyu buldum Va panel giriş seviyesi olan ürünü kimse IPS olanları incelememiski
Ayrıca incelenen model casperin Va 200hz modeli ile aynı sanırım panel olarak
9k oldu en kötü iade edilir amazon yardımıylaBen de bi kaç aydır incelemelerine bakıyordum da ürünün gördüğüm şeylerden dolayı çekiniyordum. Yanlış anlamayın belki görmemişsinizdir diye söylemek istedim. Evet o konuda haklısınız ama kağıt üzerindeki değerlerin bu fiyata olması da çok kuşku verici:')
denemeye değerdi9k oldu en kötü iade edilir amazon yardımıyla