egebaranakk0
80+ Silver
ben pazaramadan 240hz olani aldim amazon iade de sorun cikarmaz sanirimyok hocam teşekkür ederim 750 TL daha verip sıfır almam daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazondan almamı önerir misin? amazonun iade politikası daha iyi diye biliyorum ama satıcı amazon değil gamersarena
750tl fazla verip sıfır alcan da ölü pixel çıkma ekran gidip gelme sorunu olabilir 1 aya anca iade olur alırsın 9500 olur sen bilirsin knksyok hocam teşekkür ederim 750 TL daha verip sıfır almam daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazondan almamı önerir misin? amazonun iade politikası daha iyi diye biliyorum ama satıcı amazon değil gamersarena
Bu nasıl pazarlama knk koptum harbiden750tl fazla verip sıfır alcan da ölü pixel çıkma ekran gidip gelme sorunu olabilir 1 aya anca iade olur alırsın 9500 olur sen bilirsin knks
Bu nasıl pazarlama knk koptum harbiden
750tl fazla verip sıfır alcan da ölü pixel çıkma ekran gidip gelme sorunu olabilir 1 aya anca iade olur alırsın 9500 olur sen bilirsin knks
harbiden nasıl bir pazarlama yaptın istersen 7000 tl ye ver yinede almam ölü piksel çıkarsa amazondan aldığım gibi iade ederimBu nasıl pazarlama knk koptum harbiden
Ölü pixel yok dioz sen bilirsinharbiden nasıl bir pazarlama yaptın istersen 7000 TL ye ver yinede almam ölü piksel çıkarsa amazondan aldığım gibi iade ederim
kardeşim ölü piksel yok diye 750 tl ucuza 2.el ürünü nasıl pazarlıyorsun hala anlayamadım.gerekirse 1.500 tl daha fazla verir kendi adıma sıfır kapalı kutu amazondan sipariş veririm sonuçta pahalı bir ürün alıyoruz yani mantık çerçevesi içerisinde değil yinede teşekkür ederim teklifin içinÖlü pixel yok dioz sen bilirsin
2k yok ama zowie var amazonda 9500 TL sanırım 240 0.5 ms TN panel espor monitörü9-10k ya 2k 240hz alınabilecek başka bildiğiniz modeller varmı?
2k lazım kanka hikayeli oyunlarda çok oynuyorum2k yok ama zowie var amozonda 9500 TL sanırım 240 0.5 ms TN panel espor monitörü
İps curved olmuyor hocam flatlar ips oluyorcanlar kafam karıstı, 32lik ips fullhd curved var, ips curved olabiliyormuydu sasırdım ya. 240hz demis bu model nano ips mi bilginiz var mı?