Öncelikle bu ama bununla alakalı çok hayalet var deniliyor. 32liği bilerek attım daha ucuz diye.iyi olur
Kardeşim resim video atma şansın var mı ?beyler bu fiyata efsanee bi mönitörr ne ghosting var ne ölü piksel ben memunum malzeme yapısı bile bu fiyata göre mükemmel varsa bütceniz aln hemen
Tamamen karanlık bir ortamda simsiyah ekran açar mısın lütfen, ve resim/video. Backlight bleed kesin vardir ips oldugundan ama ne kadar yuksek bir gormek lazim. Oradan tatmin olursam alirim. Yaparsan buyuk amme hizmeti olur dua alirsin bence herkestenbeyler bu fiyata efsanee bi mönitörr ne ghosting var ne ölü piksel ben memunum malzeme yapısı bile bu fiyata göre mükemmel varsa bütceniz aln hemen
Pek bilmiyorum ama islemcilerle monitorun alakasi olmaz. Sonradan aklima geldi bir de panel neymis onu bulabilir misin? Az sonra resim aticam boyle bir menu cikmali sadece seyi kurcalasan bulursun, hani joystick ile gezdigin spec taraflarini. Menude dolassan bile cikar ortaya bu mesela ayni markanin 240 hz olan modelinin paneli.bu monitör 5500U apu işlemci ile kullanılır mı amacım günlük kullanım belki ileride satmak istersem kâr etmek amaçlı
Kardeşim resim video atma şansın var mı ?
165 hz modelin paneli yanılmıyorsam buPek bilmiyorum ama islemcilerle monitorun alakasi olmaz. Sonradan aklima geldi bir de panel neymis onu bulabilir misin? Az sonra resim aticam boyle bir menu cikmali sadece seyi kurcalasan bulursun, hani joystick ile gezdigin spec taraflarini. Menude dolassan bile cikar ortaya bu mesela ayni markanin 240 hz olan modelinin paneli.
240 olan lg panel nano ips 165 ligin paneli biraz dandik o lg degilPek bilmiyorum ama islemcilerle monitorun alakasi olmaz. Sonradan aklima geldi bir de panel neymis onu bulabilir misin? Az sonra resim aticam boyle bir menu cikmali sadece seyi kurcalasan bulursun, hani joystick ile gezdigin spec taraflarini. Menude dolassan bile cikar ortaya bu mesela ayni markanin 240 hz olan modelinin paneli.
evet 165 ligin paneli innolux 240 olan lg panel bukce varsa lg panelliyi tavsiye ederim ben aldim baya memnun kaldim tek sorun hdr si yok gibi bisiy sertifikasi yok165 hz modelin paneli yanılmıyorsam bu
Innolux marka bir panel240 olan lg panel nano ips 165 ligin paneli biraz dandik o lg degil