Neler Yeni

Fiyatına göre en iyi mikrofonlu oyuncu kulaklığı önerisi?

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
350TL bütçem var csgo felan oynuyorum ben mikrofona çok önem veren birisiyim 7.1 ve mikrofonu iyi olan bu bütçeye göre en iyi oyuncu kulaklığı sizce ne? Ve tronsmart sono oyuncu kulaklığının mikrofonu hoşuma gitti videolardan izledim çok temiz geliyor insanların sesi ayrıca 250TL kullanan varsa rahatmı? Teşekkürler.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğin kriterlere uygun en iyisi Drop Plus. 390 liraya alabilirsin :)
aga mikrofonu boğuk gibi geliyor drop plusun trust blizzin mikrofonu daha iyi gibi geldi o kulaklık nasıl?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
350TL bütçem var csgo felan oynuyorum ben mikrofona çok önem veren birisiyim 7.1 ve mikrofonu iyi olan bu bütçeye göre en iyi oyuncu kulaklığı sizce ne? Ve tronsmart sono oyuncu kulaklığının mikrofonu hoşuma gitti videolardan izledim çok temiz geliyor insanların sesi ayrıca 250TL kullanan varsa rahatmı? Teşekkürler.
hocam eğer oyuncu olmak zorunda değilse, sennseiher kulakiçi kulaklıklarına bakabilirsin.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam eğer oyuncu olmak zorunda değilse, sennseiher kulakiçi kulaklıklarına bakabilirsin.
hocam hem oyuncu hemde mikrofonu iyi olsun istiyorum benim kulağımda sıkıntı var sürekli pisleniyor 1 gün bile silmesem o yüzden kulakiçi kulaklık tercih edemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet emin arslan
kanka drop plus ya da rm-k20 amaze al. sesi hepsi sanallaştırıyor. bu sebepten boğuk gibi gelebilir sanaç ama gerçekten memnun kalırsın. ama sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle drop plus.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
aga mikrofonu boğuk gibi geliyor drop plusun trust blizzin mikrofonu daha iyi gibi geldi o kulaklık nasıl?
Yok reis çok kaliteli mikrofon. 4-5 aydır kullanıyorum çok memnunum özellikle mikrofonundan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Ata
bundan yaklaşık 2 sene önce rampage alpha x aldım o zamanlar 150 tlydi şuan yaklaşık 200 250 tldir mikrofonu da çok kaliteli 2 senedir tek sorun çıkmadı çok şükür önerebilirim

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Yok reis çok kaliteli mikrofon. 4-5 aydır kullanıyorum çok memnunum özellikle mikrofonundan.
Aynı şekilde ben dr memnunum diyebilirim. Kesinlikle drop plus almalısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom