Neler Yeni

Fiyatına Göre İyi Supplement Paketleri Önerisi

Erda Yıldırım

80+ Gold
Vücut bilgilerin , günlük beslenme programın ve antrenman sıklığını söylersen yardımcı olabilirim. Çoğu supplementler hakkında bilgim var.

haftada kaç gün spor yapıyorsun ve kardiyo yaparkenki amacın ne tam olarak
Bel ve karın kısmını eritmek. O ufak yere artık gidemediğim için şu anda bir listem yok fakat şu anda oluşturuyorum.
Screenshot_20221211_011311_Samsung Notes.png

Vücut bilgilerin , günlük beslenme programın ve antrenman sıklığını söylersen yardımcı olabilirim. Çoğu supplementler hakkında bilgim var.
Daha oluşturmadım, beslenme programım yok çünkü beslenemiyorum. Boy 1.75, kilo bilinmiyor fakat muhtemelen 70-75KG arası.

Ekler

• Screenshot_20221211_011311_Samsung Notes.png
    Screenshot_20221211_011311_Samsung Notes.png
    153.3 KB · Hit: 24

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
haftada 3 gün gidiyorsan pazartesi çarşamba ve cuma daha iyi olucaktır
2 gün üst üste aynı kas gurubu çalıştırmak çok mantıksız kasların büyümesi için hasar gören kısmın onarılması lazım bu da dinlneme ile olur bilginize.

ottoyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
YUSUF GÜL
Kahve tiketiyorsan eğer preye çok da gerek yok. Kahve ile kullanırsan bir süre sonra etkisini göremezsin. Vücut direnç geliştirir. Bir ölçek iken iki iki iken üç bu şekilde sağlıklı olmaz. Pre kullanacaksan ortalama 3 ay sonra bırakman gerekiyor. 15 20 gün sonra tekrar başlayabilirsin.

haftada 3 gün gidiyorsan pazartesi çarşamba ve cuma daha iyi olucaktır
2 gün üst üste aynı kas gurubu çalıştırmak çok mantıksız kasların büyümesi için hasar gören kısmın onarılması lazım bu da dinlneme ile olur bilginize.
Haftada 5 gün düşünüyorum, daha oluşturmadım sadece bazı günleri. Arka arkaya yaparken ki amacım bir bölge o gün dinlenir iken başka bölgeyi çalıştırmak ve böylece aynı anda hızlıca gelişmek.
Kahve tiketiyorsan eğer preye çok da gerek yok. Kahve ile kullanırsan bir süre sonra etkisini göremezsin. Vücut direnç geliştirir. Bir ölçek iken iki iki iken üç bu şekilde sağlıklı olmaz. Pre kullanacaksan ortalama 3 ay sonra bırakman gerekiyor. 15 20 gün sonra tekrar başlayabilirsin.
Kafein hiç kullanmıyorum.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Haftada 5 gün düşünüyorum, daha oluşturmadım sadece bazı günleri. Arka arkaya yaparken ki amacım bir bölge o gün dinlenir iken başka bölgeyi çalıştırmak ve böylece aynı anda hızlıca gelişmek.

Kafein hiç kullanmıyorum.
eğer hiç programın yoksa kafdanda bir planda yoksa bilgi edinmek amaçlı güray hocamı izleyebilirsn ya da ege fitness gabe deutsch gibi insanları izleyerek hangi kaslar nasıl çalıştırılır detaylı öğrenip kendine bir plan yapabilirsin şahsen ben gabe izleyerek çok şey öğrendim tavsiye de ederim eğer ingilizcen yoksa e joy eklentisiyle videoları alt yazılı şekilde izleyebilirsin

Erda Yıldırım

80+ Gold
Daha oluşturmadım, beslenme programım yok çünkü beslenemiyorum. Boy 1.75, kilo bilinmiyor fakat muhtemelen 70-75KG arası.
Günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsanız protein tozu önerimdir , Bigjoy ve Kingsize markasına bakabilirsiniz.
Creatine olarak Hardline markasını öneririm , kapsül creatinlerini kullandım ve gayet verimliler.
Bunlara ek olarak vitamin , BCAA ve Pre-Workout kullanabilirsiniz. Bütçeniz yeter ise L-Karnitin ve Arjinin alabilirsiniz.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsanız protein tozu önerimdir , Bigjoy ve Kingsize markasına bakabilirsiniz.
Creatine olarak Hardline markasını öneririm , kapsül creatinlerini kullandım ve gayet verimliler.
Bunlara ek olarak vitamin , BCAA ve Pre-Workout kullanabilirsiniz. Bütçeniz yeter ise L-Karnitin ve Arjinin alabilirsiniz.
Creatine de markanın inan hiçbir önemi yok zaten hammadde ek olarak kapsüllerin her birinde 1.3 gr creatine var yani çok düşük bir oran. BCAA kesinlikle para tuzağı. L-Karnitine bu aşamada ihtiyacı yok ve arkadaşın bütçesi çok kısıtlı gidip onu da protein tozuna harcaması yazık olur.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Creatine de markanın inan hiçbir önemi yok zaten hammadde ek olarak kapsüllerin her birinde 1.3 gr creatine var yani çok düşük bir oran. BCAA kesinlikle para tuzağı. L-Karnitine bu aşamada ihtiyacı yok ve arkadaşın bütçesi çok kısıtlı gidip onu da protein tozuna harcaması yazık olur.
Creatinde markanın pek önemi yok , 4 marka kullandım bir markanın creatini topaklanma yaptı, zaten birisi ocean markasıydı. Şuan piyasada en ucuz creatine sanirim ocean markası o yüzden marka önerdim. Gidip ucuz diye ocean almasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat performans anlaminda creatine olarak hardline sanırım diğerlerinde daha önde. Kapsül olanlar toplamda 150G buda ilk 5 gün yükleme yapsa 5.15 geri kalan günlerde normal kullansa tahminimce 20 gün gider sonra 1 hafta mola verse böbrekleri için ortalama 1 ay gitmiş oluyor.

Arkadaşlar dedikleriniz doğruymuş galiba, size karşı konuştuğum için özür dilerim. Protein tozu kullanmak yerine tavuk alacağım çünkü ortalama olarak kilosu 100TL ve içinde 270gr protein varmış. Protein tozundan daha fazla yani. Tavsiyeleriniz ve inadına bana doğruyu gösterme çabalarınızdan dolayı teşekkür ederim.
@BurakBal @ibrahimcancl @RevivâL @Niaron

Niaron

80+
Arkadaşlar dedikleriniz doğruymuş galiba, size karşı konuştuğum için özür dilerim. Protein tozu kullanmak yerine tavuk alacağım çünkü ortalama olarak kilosu 100TL ve içinde 270gr protein varmış. Protein tozundan daha fazla yani. Tavsiyeleriniz ve inadına bana doğruyu gösterme çabalarınızdan dolayı teşekkür ederim.
@BurakBal @ibrahimcancl @RevivâL @Niaron
eyw supplementler zaten yiyeceklerin vs. dolduramadığı boşlukları doldurmak için var mesela creatine ette var ama kilolarca et yemen lazım depoyu doldurmak için veya omega 3 balıkda var ama balık pahalı ve hergün yiyemiyoruz vs. vs. protein tozunun 2 olayı var biri atıyorum 100 gram tavuk daha yiyemiceksin yemekte 1 ölçek protein tozuyla kapatıyosun protein açığını diğeride protein tozu whey olduğu için emilimi hızlı hemen kasları onarmaya başlıyor antrenman sonrası tabi bu yumurtadada var 4 adet yumurta yesen aynı şey şart değil yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,211
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom