Neler Yeni

Fiyatlar tekrar yükselirmi?

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
Okulun son haftalarından beridir çalışmaya gidiyorum yaklaşık 1 ay oldu dün ilk paramı aldım 2250tl bu tatil sonuna kadar 6500tl tamamlamak istiyorum ama nolacak bu dolar kuru kripto piyasayı sizce eth tekrar yükselirmi dolar her geçen gün artıyor umarım toplayabilirim yardımcı olurmusunuz.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Kimse bu konuda NET konuşamaz, yasak.

Ayrıca biz nasıl bir yardım edebiliriz hocam. Her şey sizin elinizde tek yapmanız gereken fazla çalışmak, ülkemiz şartları yorucu.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Okulun son haftalarından beridir çalışmaya gidiyorum yaklaşık 1 ay oldu dün ilk paramı aldım 2250tl bu tatil sonuna kadar 6500tl tamamlamak istiyorum ama nolacak bu dolar kuru kripto piyasayı sizce eth tekrar yükselirmi dolar her geçen gün artıyor umarım toplayabilirim yardımcı olurmusunuz.
Etherium battı (coinler battı) ama Dolar bir değişik gibi. Avrasya yatırım yt kanalını takip etmeni öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nasıl bir yardım
Kimse bu konuda NET konuşamaz, yasak.

Ayrıca biz nasıl bir yardım edebiliriz hocam. Her şey sizin elinizde tek yapmanız gereken fazla çalışmak, ülkemiz şartları yorucu.
Dolar hergun artıyor ben pek inanmıyorum toplayabilecegime muhtemelen yaz sonu uçup gidecek fiyatlar ülkede fiyatı düşen birsey yok düşsede düşsede hemen tekrar yükseliyor yotubdeden mining cilerin ve kripto yatırımcılarının videolarını izliyorum eth düşmeden önce 2.0 diye biseyin gelip düşeceğini söylemişlerdi ve öylede oldu neyse vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam en azından altına yatırarak enflasyona karşı aynı değerde kalmasını sağlayabilirsiniz bir nebze

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman Çoşkun
Kripto da hiçbir sey belli olmuyor çoğu zaman ne grafik ne de başka bir şey işe yaramıyor kimsenin tavsiyesiyle hareket etme para kazanmak zor ama kaybetmek kolay , 1 ay çalışmışsın emeğin çöp olmasın daha garanti riski az yatırım araçlarına yönelmek işine yarayabilir

Top Bottom