Tel Vurdu Beni
80+ Bronze
Tek dolar olsa neyse, talep artışından nemalanmak isteyen firmalar daha beter!Dolar:
Tek dolar olsa neyse, talep artışından nemalanmak isteyen firmalar daha beter!Dolar:
Hayırlı olsun. 5600XT ile kurtarmışsın biraz daha beklesen 1660 alırdın bütçen o duruma yeterdi.Geçen yıl şubat ayında ekran kartı almayı düşünüyordum 3k bütçem vardı alamamıştım bakarken hep rx 5700 xtlere bakıyordum bu sene almak nasip oldu rx 5600 xt
2K değil daha fazla.Aga 2000 saat half life baymadı mı ? Xd
Evet ben 11.12.2020 de aldım yani tam 1 ay önce şimdi bakıyorum o fiyatlar ne diyorum. Aşırı saçma bir artış var dolar artmıyorken stok sorunları sanırsam.Hayırlı olsun. 5600XT ile kurtarmışsın biraz daha beklesen 1660 alırdın bütçen o duruma yeterdi.
Bir ara bende öğrenirsem oymiyalım ama ben baya noobum shooter oyunlarında2K değil daha fazla.
Evet baydı 3 yıldır yüzüne bakmıyorum.
Parası için yaptım ve üniversitede o parayı yiyeceğim tabii gidersem.
Aynen salgın da önemli bir etkendi.Evet ben 11.12.2020 de aldım yani tam 1 ay önce şimdi bakıyorum o fiyatlar ne diyorum. Aşırı saçma bir artış var dolar artmıyorken stok sorunları sanırsam.
Ben de kötü oynuyorum diğerlerini.Bir ara bende öğrenirsem oymiyalım ama ben baya noobum shooter oyunlarında
Valla ne biliyim ben ekliyim steam de bir ara oynarız mikasa ackerman iatek atıcam şimdiBen de kötü oynuyorum diğerlerini.
DOOM tercihim, Half Life'da VAC yemiş gibi bir şeyim. Hesap değiştirsem de online server'lara giremiyorum.
Aglıyorsanız koyun olmayın. Almayın ozaman illaki fiyatlar düşer. Tek verecegim öneri bu.