akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram bunların çipi falan ne @cfranko @FPU/CACHE hocam bakarmısınız
samsung c die.GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram bunların çipi falan ne @cfranko @FPU/CACHE hocam bakarmısınız
İyimidir?samsung c die.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendim kullanıyorum oc da yaptım en fazla cl 18 22 22 42 değerinde 3733 mhz oluyor.
Hayır piyasada ki en kötü çiplerden biri sakın alma @cfranko @FPU/CACHE ustalarım önerir sana.İyimidir?
Hocam hazır sizi görmüşken sorayım sizin custom sıvı soğutmalı gtx 580 sıcaklıkları nasıl?Ballistix varken gerek var mı bunlara
O kart rahmetli oldu hocam bu farklı bir kart.Hayır piyasada ki en kötü çiplerden biri sakın alma @cfranko @FPU/CACHE ustalarım önerir sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hazır sizi görmüşken sorayım sizin custom sıvı soğutmalı gtx 580 sıcaklıkları nasıl?
Aylar önce yapmıştın hala duruyor sandım kb.O kart rahmetli oldu hocam bu farklı bir kart.
Gskill Trident Z ve Trident Z Neo da hangi çipler varSamsung C Die çıkar o dediğinden
spesifik model belirtmen lazım bir sürü trident z neo çeşidi varGskill Trident Z ve Trident Z Neo da hangi çipler var
3200Mhz Cl16 olanspesifik model belirtmen lazım bir sürü trident z neo çeşidi var