Neler Yeni

Flaş Bellek Garip Dosyalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Branson
Kız Arkadaşımın flaşına film atmak için bilgisayarıma taktım karşıma böyle bir görüntü çıktı flaş bellek 64 gb olmasına rağmen içinde 700mblik boş yer vardı hayatımda ilk defa böyle bir görüntüyle karşılaştım ve direkt olarak biçimlendirdim.Nedir bu dosyalar?
resim_2023-11-04_014052021.png

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Tahmin ettiğim gibi. Gelecekten ultra teknolojili insanlar geçmişe bu flaş belleği bizimle iletişime geçmek için göndermişler. Değiştirme tarihine bakılırsa ortalama 70 yıl sonrasına ait bir bellek. İsimleri ”¢Özmäh D.äå3⁄4, a9ôq[Las.ñlu, ƒÂp}};è-.ūĞJ, G+a}M7~Q./Æ, ö☐ iDO.îrq, Ü}nx Ê0.4¢g” bu da yazılım dilince ”Selam, biz 2098'den size sesleniyoruz. Değişen ve gelişen teknolojimiz sayesinde zamanda yolculuğu bulduk! Steam dolar kuruna geçecek, oyun stoklayın!” yazıyor. Steam haberini bize önceden getirmeye çalışmışlar fakat mesajları gecikmiş. o7 gelecekteki bizi düşünen adamlar! Diye epik bir şey olsa çok havalı olurdu fakat sadece bozulmuş dosyalar. Büyük ihtimal işlem yaparken çıkartılmış ve dosyalar bozulmuş. Flaş belleğe giren bir virüs'te dosyaların bu hale gelmesine sebep olmuş olabilir. Bilgisayarınıza virüs taraması yapın.

Top Bottom