Neler Yeni

Flash belleğe lolu attım açılmıyor

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Abi merhaba birkaç gün önce bilgisayarımı sıfırladım şu an bulunduğum yerde internet yok bir arkadaşımdan Flash belleğime atmasını istedim sağolsun attı ama eski istemcide açılıyor zorunlu güncelleme diyor ne yapmam gerekiyor hali hazırda çalışan oyunu aldım ama yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Lol internet gerektiriyor ve "şu an bulunduğum yerde internet yok" diyorsun nE? o.O2

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Kanka telefonumun internetini kullanıyorum
Hocam zaten client kendini güncellemek zorunda oyunun kurulurken bilgisayara bir çok yere dosyalarını bırakıyor onun ana dosyaları ile online bir oyunu çalıştıramazsınız bilgisayarınız hospot destekliyorsa eğer mobil veri hospot açıp pc'ye internet bağlayıp ancak öyle oynayabilirsiniz oyunu ki bunu da tavsiye etmem o güncelleme esnasında baya bir internetiniz gidecek.

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yaklaşık iki yıldır aynı yerde kalıyorum 2 yıldır ev interneti yok 40 Gb Paketim var oradan kullanıyorum sorun güncelleme yapmıyor şu anda 16.7 Gb Lık bir League of Legends dosyası var şu anda Bunun üstüne nasıl güncelleme yapıcam onu merak ediyorum önceden onar vardı o da yok
Hocam zaten client kendini güncellemek zorunda oyunun kurulurken bilgisayara bir çok yere dosyalarını bırakıyor onun ana dosyaları ile online bir oyunu çalıştıramazsınız bilgisayarınız hospot destekliyorsa eğer mobil veri hospot açıp pc'ye internet bağlayıp ancak öyle oynayabilirsiniz oyunu ki bunu da tavsiye etmem o güncelleme esnasında baya bir internetiniz gidecek.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Hocam yaklaşık iki yıldır aynı yerde kalıyorum 2 yıldır ev interneti yok 40 Gb Paketim var oradan kullanıyorum sorun güncelleme yapmıyor şu anda 16.7 Gb Lık bir League of Legends dosyası var şu anda Bunun üstüne nasıl güncelleme yapıcam onu merak ediyorum önceden onar vardı o da yok
Onarma yapmak için oyunun setup'unu bulup açmanız lazım orada onar seçeneği çıkacak ve dosyaları tekrardan yükleyecek ondan sonra normal açılıp update yapacak ve oyunu açtığınız da asıl oyun yüklemesini yapacak umarım 40 GB yeter :)

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onarma yapmak için oyunun setup'unu bulup açmanız lazım orada onar seçeneği çıkacak ve dosyaları tekrardan yükleyecek ondan sonra normal açılıp update yapacak ve oyunu açtığınız da asıl oyun yüklemesini yapacak umarım 40 GB yeter :)
:/ Hextech onarım aracı var oradan yapabilir miyim Onar seçeneğini bulamıyorum çünkü

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
:/ Hextech onarım aracı var oradan yapabilir miyim Onar seçeneğini bulamıyorum çünkü
Hocam oyunun dosyalarının hepsine ihtiyacınız var sadece ana dosyalar ile oyunu oynayamazsınız offline oyun değil bu online o yüzden oyun güncelleme istiyor buna göre üstte ki dediğimi yaparsan oynayabilirsin.

Top Bottom