Neler Yeni

Flash bellek takınca PC donuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fatih Köken
Elimde 32 GB'lık bir flash bellek var. Bilgisayara takınca ses geliyor bilgisayarda görüyor fakat explorer.exe donuyor PC kapanmıyor/yeniden başlamıyor. Bilgisayarı sadece tuştan kapatabiliyorum. Bu belleği kurtmarmak için ne yapabilirim?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    140.1 KB · Hit: 114

NespaY

80+ Silver
Elimde 32 GB'lık bir flash bellek var. Bilgisayara takınca ses geliyor bilgisayarda görüyor fakat explorer.exe donuyor PC kapanmıyor/yeniden başlamıyor. Bilgisayarı sadece tuştan kapatabiliyorum. Bu belleği kurtmarmak için ne yapabilirim?
İlk önce bir internet kafeye gitmelisin ve bu flash belleği oraya takıp biçimlendirmelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fatih Köken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk önce bir internet kafeye gitmelisin ve bu flash belleği oraya takıp biçimlendirmelisin.
Kendi bilgisayarım hariç 2 farklı bilgisayarda denedim yine de işe yaramıyor. Sağ tıklamaya çalışınca zaten böyle donuyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
Emre Zengin
Bende de bu sorun eski belleklerimde oluyor başka USB portuna takınca düzeliyordu. Bunu denemediysen dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fatih Köken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi bilgisayarım dışında iki ayrı bilgisayarda denedim. İkisinde de aynı sorunu yapıyor bellek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,996
Üyeler
159,085
Son üye
Hansa1906
Top Bottom