Neler Yeni

Flexy silver sistem sadece fanlar ve ışıklar yanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ramazan tk
Merhaba arkadaşlar.
Flexy silver alıp fanları ve ışıkları çalışıp,
Hiç bir görüntü alamayan arkadaşlar arasından sorunu çözen var mıdır. Varsa bizi aydınlatabilir mi

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K
Siparişinizi tam olarak ne zaman vermiştiniz özel değilse?Bende sistem çıktı yarım saat içinde siparişi verdim halen elime ulaşmadı, montajda görünüyor.

Lykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Utku istek
Merhaba arkadaşlar.
Flexy silver alıp fanları ve ışıkları çalışıp,
Hiç bir görüntü alamayan arkadaşlar arasından sorunu çözen var mıdır. Varsa bizi aydınlatabilir mi
bir kişinin sorunu çözülürse diğerleri de çözülür büyük ihtimalle bir kaç kişide de aynı sorun var

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ramazan tk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemden ulaştılar bana.
Bütün herşeyi denediler. En son işlemci kaldı onu söküp tak dediler. Bende yapamam diyip geri gönderecem. Yolda işlemci ile ilgili sorun mu olmuş. Öyle bişi dedi. Bir kaç kişinin öyle sorunları olmuş. İşlemciyi sök tak yaparsan çakılır. Ondan ö ce remsiz çalıştır dediler ama o da işe yaramadı

Lykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Utku istek
Sistemden ulaştılar bana.
Bütün herşeyi denediler. En son işlemci kaldı onu söküp tak dediler. Bende yapamam diyip geri gönderecem. Yolda işlemci ile ilgili sorun mu olmuş. Öyle bişi dedi. Bir kaç kişinin öyle sorunları olmuş. İşlemciyi sök tak yaparsan çakılır. Ondan ö ce remsiz çalıştır dediler ama o da işe yaramadı
ram yanlış takılıyorsa acaba rami yanlış takmış olmasınlar zor değil aslında istersen bi kaç video izle hallet boşuna 5 gün daha bekleme
Mesaj otomatik birleştirildi:

ram yanlış takılıyorsa acaba rami yanlış takmış olmasınlar zor değil aslında istersen bi kaç video izle hallet boşuna 5 gün daha bekleme
ram değil cpu

Top Bottom