Neler Yeni

Flo outlet iade kabul etmiyormus

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Dun aksam flo outletten nike ayakkabi aldim eve geldigimde bi kusuru yoktu ama icime sinmedi iade etmek icin gittim iade olmadigini degisim olduğunu söylediler tuketici haklarina sikayet ederim gibisinden bir sey soylemeden geri döndüm sikayet etmeli miyim?

ergunsaka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ergün
Dun aksam flo outletten nike ayakkabi aldim eve geldigimde bi kusuru yoktu ama icime sinmedi iade etmek icin gittim iade olmadigini degisim olduğunu söylediler tuketici haklarina sikayet ederim gibisinden bir sey soylemeden geri döndüm sikayet etmeli miyim?
Outlette iade olmaz değişim yaparlar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
Outlet Ürünler Hakkında

Outlet mağazalarda outlet şartlarından satılmış ürünler ayıplı olmadığı sürece iade alınmaz. Outlet mağazada normal satış koşullarıyla satılan sezon sonu ürünlerine normal şartlarda stokta varsa şayet değişim işlemleri uygulanır ancak tüketici satıcının stoğunda bu ürünün bulunmama ihtimalini peşinen kabullenmiş olur.

Online satış sitemizden satın alınan Outlet ürünler için, sadece online satış sitemiz üzerinden değişim işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Outlet kapsamında uygun fiyatlarla satılan seri sonu ürünlerin garanti süresi 2 yıl, diğer tüm outlet ürünlerinin garanti süresi 1 yıldır. Garanti süresi satın alma tarihinden itibaren başlar.
Müşteri alışverişini bu şartları kabul ederek tamamlar keyfi değişim yapamaz.
Outlet ürünlerine artı garanti satın alınamaz.

Ürünlerin fiziksel durumu hakkındaki detaylı bilgi aşağıda verilmiştir.

B Tipi - Ambalaj hasarlı -Kalan yasal garanti süresi geçerlidir. Ek garanti verilmez. Orijinal yedek parça ve servis hizmeti verilir.

C Tipi - Hafif hasarlı (Dış görünüşünde) -Kalan yasal garanti süresi geçerlidir. Ek garanti verilmez. Orijinal yedek parça ve servis hizmeti verilir.

D tipi - Orta hasarlı (Mekanik aksamlarındaki sorundan dolayı parça değişimi yapılmış) - Kalan yasal garanti süresi geçerlidir. Ek garanti verilmez. Orijinal yedek parça ve servis hizmeti verilir.

E Tipi - İkinci el veya Kullanılmış -Kalan yasal garanti süresi geçerlidir. Ek garanti verilmez. Orijinal yedek parça ve servis hizmeti verilmez.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Deneyerek aldığınız ürünü iade edemezsiniz ayıplı mal kabul edilmediği sürece. O koşulsuz şartsız 14 günlük cayma hakkı internet üzerinden alınan ürünler için.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e
Outlet Ürünler Hakkında

Outlet mağazalarda outlet şartlarından satılmış ürünler ayıplı olmadığı sürece iade alınmaz. Outlet mağazada normal satış koşullarıyla satılan sezon sonu ürünlerine normal şartlarda stokta varsa şayet değişim işlemleri uygulanır ancak tüketici satıcının stoğunda bu ürünün bulunmama ihtimalini peşinen kabullenmiş olur.

Online satış sitemizden satın alınan Outlet ürünler için, sadece online satış sitemiz üzerinden değişim işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Outlet kapsamında uygun fiyatlarla satılan seri sonu ürünlerin garanti süresi 2 yıl, diğer tüm outlet ürünlerinin garanti süresi 1 yıldır. Garanti süresi satın alma tarihinden itibaren başlar.
Müşteri alışverişini bu şartları kabul ederek tamamlar keyfi değişim yapamaz.
Outlet ürünlerine artı garanti satın alınamaz.

Ürünlerin fiziksel durumu hakkındaki detaylı bilgi aşağıda verilmiştir.

B Tipi - Ambalaj hasarlı -Kalan yasal garanti süresi geçerlidir. Ek garanti verilmez. Orijinal yedek parça ve servis hizmeti verilir.

C Tipi - Hafif hasarlı (Dış görünüşünde) -Kalan yasal garanti süresi geçerlidir. Ek garanti verilmez. Orijinal yedek parça ve servis hizmeti verilir.

D tipi - Orta hasarlı (Mekanik aksamlarındaki sorundan dolayı parça değişimi yapılmış) - Kalan yasal garanti süresi geçerlidir. Ek garanti verilmez. Orijinal yedek parça ve servis hizmeti verilir.

E Tipi - İkinci el veya Kullanılmış -Kalan yasal garanti süresi geçerlidir. Ek garanti verilmez. Orijinal yedek parça ve servis hizmeti verilmez.
e şimdi girip ayıplı bir ürünle çaktırmadan değişim yapsam sonra onu iade etsem olmaz mı mağazanın outlet olduğunu bile bilmiyordum almadan önce

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Anonim Ankh
aynısı bizde de oldu baktık floda değiştirmek için güzel ayakkabı bulamadık, flo ve instreette geçerli iadenin değeri kadar indirim kuponu verdiler, yani instreette beğendiğin bi ayakkabı olur falan böyle de yapabilirsin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
e

e şimdi girip ayıplı bir ürünle çaktırmadan değişim yapsam sonra onu iade etsem olmaz mı mağazanın outlet olduğunu bile bilmiyordum almadan önce
Yani yanlış mı okudum.
Mağazaya girip ayıplı bir ürünle değiştireceksiniz ki bu bir suç.
Ek olarak outlet mağazalardan ürün alırken bunu bilmemek müşteri sorumluluğunda.
Yani hiçbir mağazada içeri girince bunun müşteriye bilgisi verilmez.
Aldığınız faturada yazıyordur bu detaylı.
Dedikleri gibi hediye çeki alıp başka ürün alabilirsiniz.

venomx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert Falan
kardesim outletten mal alıyorsun, nasıl iade alsınlar? yonetmelige bakmadan hemen tüketici haklarına sikayet zaten.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
neyse gençler gittim nike legend ile değiştirdim problem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani yanlış mı okudum.
Mağazaya girip ayıplı bir ürünle değiştireceksiniz ki bu bir suç.
Ek olarak outlet mağazalardan ürün alırken bunu bilmemek müşteri sorumluluğunda.
Yani hiçbir mağazada içeri girince bunun müşteriye bilgisi verilmez.
Aldığınız faturada yazıyordur bu detaylı.
Dedikleri gibi hediye çeki alıp başka ürün alabilirsiniz.
kanka o değil de sen neden bu kadar yasalsın

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
neyse gençler gittim nike legend ile değiştirdim problem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka o değil de sen neden bu kadar yasalsın
Sen yasal olmayan bir şey yapmak istiyorsun.
Yasalar boşuna konulmuyor ki.
Senin bahsettiğin olay hırsızlık.
Bunu sadece başka bir şekilde anlatıyorsun.
Yani yasalara uymak suç mu?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Sen yasal olmayan bir şey yapmak istiyorsun.
Yasalar boşuna konulmuyor ki.
Senin bahsettiğin olay hırsızlık.
Bunu sadece başka bir şekilde anlatıyorsun.
Yani yasalara uymak suç mu?
Bu bana biraz abartılı geldi 🤔

Top Bottom