Arda_07
80+ Bronze
https://www.flo.com.tr/urun/us-polo-assn-vance-2pr-siyah-erkek-sneaker-101163801 sağ olasın şundan aldım bir tane 363 TL'ye geldi
Dişli giyiyorum. Bu fiyatlara adidas vardı geçenPUMA Rapido III TT Low Boot Erkek : Amazon.com.tr: Moda
PUMA Rapido III TT Low Boot Erkek : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
kendi sitesinde indirimde zaten.hint markası kendi sitesindede rupi olarak aynı fiyat ucuz degil yani, normal fiyatlar orjinal sitesindekine göre. Güzel midir emin olamadım.
istediğim renkteki lumberjackler indirimde olsaydı alacaktım olmadığı için kinetix ile yetindimBen zamanında bunlardan su geçirme dedikleri bir ayakkabısını aldım Lumberjack markanın. Uzun süre kullandım gayet rahattı. Ancak su alma konusu biraz abartılıyor orasına değinmek lazım
Güle güle kullanın dockers ayakkabılar güzel ancak çok güven vermiyor botları banaKlasiklerden yürüdük şunu 462 ye aldım.
Alıntıyı görüntüle
Aldım bir tane, teşekkürler öneri için.Koşu Ayakkabısı Modelleri ve Fiyatları | Koşu Ayakkabısı Çeşitleri | Flo
Koşu Ayakkabısı modelleri size özel indirimli fiyatlar ve taksit fırsatlarıyla Flo'da. Koşu Ayakkabısı çeşitlerini incelemek için hemen flo.com.tr'yi ziyaret edin!www.flo.com.tr
466tl'ye geliyor piyasa fiyatı 611tl
bedava.
Olur. Ben koşu ayakkabılarını hep günlük kullanırım.Bunu günlük olarak kullansam olur mu ?
Sonuçta ayakkabı hocam.çok çirkin kanka bu kbma da
çok çok iyi hocam 1 siyah 1 beyazını eskittim şimdi uyguna düşürmeye çalışıyorumNike Air Monarch IV nasildir acaba
1.232 Tl geliyor acaba aşşagi inermiçok çok iyi hocam 1 siyah 1 beyazını eskittim şimdi uyguna düşürmeye çalışıyorum
MAAŞIMDAN KESİLİYOR ÜRĞN ALMAYOINN (!)@stereohearts dükkan batıyor