Tam olarak ne oluyor açıklar mısınızBen kullandım gayette faydalı oldu. Fiyatına göre baya da iyi bir ürün umarım daha fazla ürün çıkarırlar
Kullandım kısa ve öz bilgiler içeren bir sınav kılavuzu ancak rakip şirketler tarafından iftiralara uğrayan bir şirket Flunext.
İkinizin de Flunext çalışanı olduğu çok rahat anlaşılıyor.Ben kullandım gayette faydalı oldu. Fiyatına göre baya da iyi bir ürün umarım daha fazla ürün çıkarırlar
iftira attırmam kim olduklarını bilmem ama fiyat performans olarak baya faydalı bir ürün. Kullanmadıysan iftira da atma kimsenin ürününe![]()
Ne güzel yalan söylüyorsunuz siz ya? Karşınızda çocuk mu var? Yeni hesap 1 mesaj sadece Flunext konusu.Konuyu görünce direk hesap açtım, ben FluNext kılavuzunu alan birisi olarak söylemek istiyorum ki verdiğim paranın son kuruşuna kadar paramı helal ediyorum çünkü gerçekten çok güzel taktikler ve yapılması gerekenlere yer verilmiş. Eğer öğrenciyseniz ve istediğiniz bölümü gerçekten istiyorsanız mutlaka göz atın derim. Ben kendimce satın aldım düşüncelerimi belirttim, umarım sizlere faydalı olur.