Focus vs Egea vs Accent blue

10 senedir focus kullanıyoruz zehir gibi araç aldın mı bir daha satmaya kıyamıyorsun 2 tane focusumuz var şükürler olsun, tavsiye ederim güzel araçtır bizde olan focus 2 1.6tdci 109hp 240nm ile ankara istanbul yolunda yokuş yukarı 180 görmüştük araçta yarım ton vardı kısaca hızlı ve durmasını bilen bir araç arka lastiklerde de disk var zaten.
yakıt ve parça onarım fiyatları nasıl ve çok arıza veriyor mu

yakıt ve parça onarım fiyatları nasıl ve çok arıza veriyor mu
Yakıtı şöyle biz sürekli her viteste turbo açarak kullanıyoruz ankara da trafik içinde 5.7lt yakıyor resmen kokluyor araçda istediğin kadar bas araç yakmıyor, parça fiyatları ucuz, sigortası 7-8k, ek olarak bu aracın turbosu güçlü olduğu için hortum dayanamıyor ve patlıyor hava kaçıyor ama aracı sürekli sıkıştırırsan. biz 10 senedir kullanıyoruz sadece alırken aracı alrıken sahibi turbosu ve hortumunu değitirmişti, o günden sonrada ne turbo da ne de hortumda bir arıza çıktı tabi ki de bakımları zamanında yapıldığı için, o şekilde yani güzel araçtır focus.

Blue frene basınca daha hızlı gidiyor güvenlik, konfor vasat. 1.3 2020 egea kullanıyorum parça kolay yakıt 5 litre(şehirlerarası) yol tutuş gayet yeterli güven veriyor, şehir içi devirli kullanman lazım tüm dizel araçları yoksa partikül turboyu da filtreyi de bozar haliyle yakıt artıyor. Focus zaten yol tutuşuyla meşhur ama temizini o paralara bulman zor. Konfor sıralama yaparsak diğerlerinden daha iyi.

bi yerde ford varsa diğerleri yalnızca teneke kutusudur

neden egea ile hyundai almamalıyım bu arada megane 3 hb olduğu için çok düşünmüyorum ama fluence olabilir belki
Megane 3 güzel bir araba arızası yok kronik bir durumu yok kendim kullanıyorum 175 binde km si tık yok maşallah parça ucuz alınır Fluence alinir

egea yı beğeniyorlar fakat focusun çok kronik problemi ve parçaları pahalıymış galiba doğru mudur
İlk defa duydum. Bir de 620 ye 2015 egea falan anca alırsınız hocam 1.6 motor olarak. 1.3 egea alacağıma focus düşünülebilir. Ama yenilikçi olsun diyorsan egea

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,023
Üyeler
186,285
Son üye
rypexx
Geri