foem 400w psu var eski işlemci içindir 8 pin işlemci girişi yok ondan 500w psuya geçeceğim hadron hd412 500w geçilir mi 8 pin var yeni nesil işlemciler için ondan alınır mı 400w psuda sorun yok marka değişiyor bide 500w oluyor sorun olmaz değil mi
İşlemcin ekran kartın nefoem 400w psu var eski işlemci içindir 8 pin işlemci girişi yok ondan 500w psuya geçeceğim hadron hd412 500w geçilir mi 8 pin var yeni nesil işlemciler için ondan alınır mı 400w psuda sorun yok marka değişiyor bide 500w oluyor sorun olmaz değil mi
i5 2400 gtx 960İşlemcin ekran kartın ne
kral boş boş yazma düzgün cevap verenler üstte kalsın ben çok sertifikasız psu kullandım hiç bir şey olmuyorC4'den bir başka C4'e geçmek gibi sanırım
sorun çıkarmaz değil miİşlemcin ekran kartın ne
Bir şey olmuyor diyorsun hocam ama hadron markasından bahsediyoruz, yarın öbür gün bir şey olmayacağının garantisi yok.i5 2400 gtx 960
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kral boş boş yazma düzgün cevap verenler üstte kalsın ben çok sertifikasız psu kullandım hiç bir şey olmuyor
sorun çıkarmaz değil mi
Boş boş yazma mı? Ripple değerlerini biliyor musunuz mesela? Aslında zamanla bilgisayardaki bileşenleri daha da zorladığını/eskittiğini? Veya sistemdeki bileşenleri yakma olanağının fazla olduğunu? Insanlar boşuna o tarz tabirler takmıyor o PSU'lara. Hadron hakkında pek bilgi yok. En azından elde bilgi olan modellere yönelin. Gamebooster ve rampage'in bir kaç modeli hakkında bilgi var örneğin.i5 2400 gtx 960
kral boş boş yazma düzgün cevap verenler üstte kalsın ben çok sertifikasız psu kullandım hiç bir şey olmuyor
sorun çıkarmaz değil mi
Hocam mümkünse daha kaliteli markalar kullanmaya bakın derim 4 yıl foem 500w kullandım hiçbir sorun çıkarmadı ama ben işim bittikten sorna prizden falan çekiyordum 3 ayda bir temizliyordum bu demek değil ki sorun çıkartmayacakfoem 400w psu var eski işlemci içindir 8 pin işlemci girişi yok ondan 500w psuya geçeceğim hadron hd412 500w geçilir mi 8 pin var yeni nesil işlemciler için ondan alınır mı 400w psuda sorun yok marka değişiyor bide 500w oluyor sorun olmaz değil mi
Serfitikasız psudan ziyada markadan bahsetmiş hadrin tarzı dandirik markalar resmen c4i5 2400 gtx 960
sorun çıkarmaz değil mi