Sdza
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 265
- İsim
- Ahmet Yasin
- İlgilendiği Kategoriler
- ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar dün hayatımda ilk kez football manager oynadım 5,6 saat , oyun benim için çok yorucu geldi. Oyunda o kadar çok detay ve yazı var ki oyuna nerdeyse hiç odaklanamadim. Bundan dolayı %125 büyüklükte oynamaya çalıştım. Belli bir zaman sonra hep alt tab attım.
Kısacası sizden yardım istiyorum bu oyunu kendim için nasıl daha oynanabilir hale getirebilirim.
Mesela bir oyuncu ile sözleşme imzalayacağım u-21 takımından 4 oyuncu milli takımda oynamış lisansları var daha fazla oyuncu katamazsin tarzında değişik pek anlam katamadigim şeyler var.
Yani oyunu biraz daha oynamaya çalışsam Fm'yi silip fifa'da kariyer modu oynayacaktım.
Kısacası sizden yardım istiyorum bu oyunu kendim için nasıl daha oynanabilir hale getirebilirim.
Mesela bir oyuncu ile sözleşme imzalayacağım u-21 takımından 4 oyuncu milli takımda oynamış lisansları var daha fazla oyuncu katamazsin tarzında değişik pek anlam katamadigim şeyler var.
Yani oyunu biraz daha oynamaya çalışsam Fm'yi silip fifa'da kariyer modu oynayacaktım.