Neler Yeni

ford focus 2011 hakkında soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet Yaman
arkadaşlar 2 sorum olucak 1.cisi bu ford focuslarda fazla bilinmeyen özellik varmı,
2.cisi bizim kadranların ortasında ne kadar yol alabileceğini gösteren yer var (devir , hız arasındaki led gösterge)
655 km gösterirken stop edip tekrar çalıştığında 630 a düşüyor tekrar çalıştığında düşüyor kafasına göre değişiyor varmı nedenini bilen

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sanırım bilinmeyen özellik yok
Yakınımda 11 model focus var. Geçen gün göstergeyi söktük. 170km menzil vardı kadranı söküp taktıktan sonra 160km kaldı. Yani sadece senin arabada değil çoğunda var.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım bilinmeyen özellik yok
Yakınımda 12 model focus var. Geçen gün göstergeyi söktük. 170km menzil vardı kadranı söküp taktıktan sonra 160km kaldı. Yani sadece senin arabada değil çoğunda var.
eyvallah bildiğim iyi oldu da kötü şey ya ne kadar kaldığını şaşar insan

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
eyvallah bildiğim iyi oldu da kötü şey ya ne kadar kaldığını şaşar insan
Aslında çokta büyük bir şey denemez. Aracı kullanımına göre yakıt tüketimi değişiyor zaten. Bizdeki araç 1.6 tdci 90hp trend paket. Performansı çok iyi değil ama araç genel itibariyle güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet Yaman
Aslında çokta büyük bir şey denemez. Aracı kullanımına göre yakıt tüketimi değişiyor zaten. Bizdeki araç 1.6 tdci 90hp trend paket. Performansı çok iyi değil ama araç genel itibariyle güzel
110 hp bizimki aynı trendx 1.6 dizel arabayı sevdim ben aile arabası zaten arkası iyi konforlu
hız yapmalık değil ama yapmak istersen de yaparsın

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
110 hp bizimki aynı trendx 1.6 dizel arabayı sevdim ben aile arabası zaten arkası iyi konforlu
hız yapmalık değil ama yapmak istersen de yaparsın
Elindeki araç eminim daha temizdir. Bu arabaya komple sıfır motor yaptık. EGR iptali ve elektrovanayı yapmamız lazım. Aracın şuan çekişi sıkıntılı
Focus sıkı araç güzel araç. Koltukları da baya rahat

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet Yaman
Elindeki araç eminim daha temizdir. Bu arabaya komple sıfır motor yaptık. EGR iptali ve elektrovanayı yapmamız lazım. Aracın şuan çekişi sıkıntılı
Focus sıkı araç güzel araç. Koltukları da baya rahat
evet evet o yüzden sevdim aracı sizinkide düzelir inşallah

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
evet evet o yüzden sevdim aracı sizinkide düzelir inşallah
Hocam tamirciyiz o yüzden çokta sorun değil çözeriz. Daha farklı sorunları da var tabii.
Egr sürekli açık kalıyordu temizleyip taktık gene aynıydı. Egr iptali en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,022,314
Üyeler
161,982
Son üye
fatinho 14
Top Bottom