Ford focus 3 1.6tdci 115hp yazılım olur mu

Kemal Salih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
manuel ford focus 3 1.6tdci 115hp olan modeline yazilim atilsa bi problem yasanir mi yapan var mi sanziman torku kaldirmiyor diye okudum birkac yerde ama dogruluk payı var midir soft yazilimla sorunsuz kullanilabilir mi

manuel ford focus 3 1.6tdci 115hp olan modeline yazilim atilsa bi problem yasanir mi yapan var mi sanziman torku kaldirmiyor diye okudum birkac yerde ama dogruluk payı var midir soft yazilimla sorunsuz kullanilabilir mi
Max 270nm tork kaldırıyor yazılımda 300-330 arası sonuç alıyor

bence hiç gerek yok yazılım görüldüğü kadar masum değil iyide yerde yaptırmazsan kucağa alırsın motorunu şanzımanını yeri gelir beyni

yazılımı attırma amacınız performans beklentisi mi ?
evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Max 270nm tork kaldırıyor yazılımda 300-330 arası sonuç alıyor
soft yazilim da olsa yapilmasi saglikli degil yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence hiç gerek yok yazılım görüldüğü kadar masum değil iyide yerde yaptırmazsan kucağa alırsın motorunu şanzımanını yeri gelir beyni
anladım teşekkürler

Hocam 1.6tdci kötü bir motor değil, yazılım attırdınız diyelim olupta bu araba bir ferrari olmayacak sonuçta bana kalırsa macera aramayın derim, eğer motor mekanik aksamına bir upgrade yapacaksanız ozaman yazılım attırın faydasını görürsünüz.

Hocam 1.6tdci kötü bir motor değil, yazılım attırdınız diyelim olupta bu araba bir ferrari olmayacak sonuçta bana kalırsa macera aramayın derim, eğer motor mekanik aksamına bir upgrade yapacaksanız ozaman yazılım attırın faydasını görürsünüz.
haklisiniz bos yere riske girmeye degmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,940
Üyeler
185,352
Son üye
Silentstar47239
Geri