Neler Yeni

ford focus titanyum 2015 model alınır mı?

EnoEmo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ensar
arkadaşlar araç ford focus 170 bin tl km 140 bin tavan hariç her tarafı boyalı ama çizilmelerden dolayı denıyor macun suz muş kalın değil ince boyaymış 0 değişen bedelsiz 1 kaza tramer sizce alınır mı? bu fiyat bandında sizce wolkwagen passat 2011 12 model mı almalıyım bunu yoksa baska araçmı kararsız kaldım aile için teknoloji konfor önemli

Ford focus güzel araba ama tavan hariç ful boyalı diyince bı duraksadim. Eğer ciddi aliciysan iyi bir yere ekspertiz yaptır

EnoEmo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekspertiz temiz çıkarsa almamı tavsiye edermisiniz

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
arkadaşlar araç ford focus 170 bin TL km 140 bin tavan hariç her tarafı boyalı ama çizilmelerden dolayı denıyor macun suz muş kalın değil ince boyaymış 0 değişen bedelsiz 1 kaza tramer sizce alınır mı? bu fiyat bandında sizce wolkwagen passat 2011 12 model mı almalıyım bunu yoksa baska araçmı kararsız kaldım aile için teknoloji konfor önemli
Değişensizse alınır. Eksperde özellikle hava yastıklarına ve şaselerine baktırın.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
arkadaşlar araç ford focus 170 bin TL km 140 bin tavan hariç her tarafı boyalı ama çizilmelerden dolayı denıyor macun suz muş kalın değil ince boyaymış 0 değişen bedelsiz 1 kaza tramer sizce alınır mı? bu fiyat bandında sizce wolkwagen passat 2011 12 model mı almalıyım bunu yoksa baska araçmı kararsız kaldım aile için teknoloji konfor önemli
Alınmaz komple boyalı ise o araç güzel bir kaza yapmıştır küçük ciziklere bu devirde kimse arabasını boyatmıyor 170 bin az bir para değil uzak durun. İlla alma niyetiniz var ise şaşelere ve airbaglere bakın oynama var mı tekerleri kontrol edin ikisi eşit uzaklıkta mı duruyor diye.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınmaz komple boyalı ise o araç güzel bir kaza yapmıştır küçük ciziklere bu devirde kimse arabasını boyatmıyor 170 bin az bir para değil uzak durun. İlla alma niyetiniz var ise şaşelere ve airbaglere bakın oynama var mı tekerleri kontrol edin ikisi eşit uzaklıkta mı duruyor diye.
Eksper ona bakmıyor ki
Ona girip kendin ölçeceksin. Ekspertizler baştan sağıyor yok olan şeye var yazıyor bugün biri geldi aks körüğü patlak demişler sapasağlam bunun neresi patlak dedim açıkcası
Her eksper aynı değil ama yapan çok
160 bugün focus atmıştım 2 parça boya vardı bence alınmaz o paraya o araba

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Eksper ona bakmıyor ki
Ona girip kendin ölçeceksin. Ekspertizler baştan sağıyor yok olan şeye var yazıyor bugün biri geldi aks körüğü patlak demişler sapasağlam bunun neresi patlak dedim açıkcası
Her eksper aynı değil ama yapan çok
160 bugün focus atmıştım 2 parça boya vardı bence alınmaz o paraya o araba
Eksper her şeye bakar tam paketini yaptırdığın ekspere gitmeden önce arabayı tamamen yıkatıp kendisininde bazı şeylere bakması lazım lastikler eşit uzaklıkta mı gibi civatalarda oynama var mı gibi.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizde passat var 2012 açıkcası temiz 1.4 tsi falan bulursan passat al komple boyalı arabaya ben 170 bin lira vermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eksper her şeye bakar tam paketini yaptırdığın ekspere gitmeden önce arabayı tamamen yıkatıp kendisininde bazı şeylere bakması lazım lastikler eşit uzaklıkta mı gibi civatalarda oynama var mı gibi.
Bakmıyor işte bunu da hesaba kat
Çoğu ben parama bakarım kafasında uyduruk şeyler yazanlar var

DeH$et

80+ Silver
2011 2.0cdti Insignia alabilirsiniz. Daha temizini bulursun. Çok basmazsan çok yakmaz. Tavan, kaput boyaliysa şaselerde değişme fln varsa uzak durun derim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bizde passat var 2012 açıkcası temiz 1.4 tsi falan bulursan passat al komple boyalı arabaya ben 170 bin lira vermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakmıyor işte bunu da hesaba kat
Çoğu ben parama bakarım kafasında uyduruk şeyler yazanlar var
Öyle eksper e gitmeyeceksin o zaman Tarcanlar a götürürsen a dan z ye bakılıyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Knk arkadaşın dediği gibi bu devirde kimse cizikten araba boyatmaz 170 K DE az para değil yani. Eğer alacaksanızda Tarcanlar Ekspertiz var yaşadığınız şehirde yada yakın çevrenizdeki şehirlerde varsa oraya götür. Araba öner dersende ben 170kye pejo 508 yada değişen siz bı Volvo s60 alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,221
Üyeler
165,490
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom