Neler Yeni

Ford focus mu Toyota Corolla mı

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Ben corolla daha ucuz diye biliyorum hatam varsa affola
Son Zamanlarda Asya Arabaları Revaçta Olduğu İçin Fiyatları Pahalandı.
5 Yıldır Corolla Kullanıyoruz Bence Çok Güzel Araç.
Ama Ben Olsam Focus Alırdım Motordan Ve Paketten Dolayı.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berkecan Ergin
1.33 corolla zayıftır. Ama sorunsuzdur. Debriyaj setinide satabilirim hemen dükkanda var şuanda :D Hidrolik bilyalı çıkar onlarda ortalama 3400 civarında fiyatı.
Yokuşlu yerde yaşıyorsanız 1.33 önermem. Ek olarak corollaların bu kasasında beyaz renklerde boya atma sorunu vardı ama hangi yıldaki araçlarda vardı onu hatırlamıyorum araştırmak lazım. Arabanın boya atıyor yetkili servis en baştan boyuyor.
Antepten araba alınmaz konyadan alınmaz buralarda hem ustalar iyidir hem de insanlar kolpacıdır. Hem de tanıdık ekspere falan götürürler ruhunuz anlamaz. Google' a antepten araba alınır mı yazıp acı tecrübeleri görebilirsiniz zaten :D Antepli bile antepten araba almaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden, deprem zedeye eziyet olsun diye mi?
Boş yapma aç oku gör. Ek olarak depremzedelere orada kendi komşuları eziyet yapıyor kiraları arttırarak bana masal anlatma yaz google'a antepten araba alınır mı diye oku

121709

80+ Silver

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berkecan Ergin

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Sizce hangi si ve niye daha iyi
Focus olursa en düşük 2015 model
Coralla olursa 2016
En fazla 135 bin km olcak
Hatasız boyasız değişensiz
Focus bu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...tiv-den-114-binde-ford-focus-1091443848/detay
Coralla da bu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...00-km-2017-corolla-1.33-life-1043754526/detay
Bide garajda duran Megane 2 ne kadara satılır
800tl hasar kaydı var
Bakımları düzenli yapıldı
190 bin km
Sağ arka cam açılmıyor
Manuel
2005 model
Arabanın sol arka farı bı önceki sahibinde duvara sürtmüş biraz çizik var
Bende focus 2013 vardı gayet memnundum şehir içi fazla yakıyor bence, yol tutuşu konforu güzeldi ama biraz dar araba, 2018 corollam vardı içi geniş ferah arabaydı ama focus kadar performansı yoktu yol tutuşu fena değildi fazla viraj kasamadım ama hisler ikisindede güzeldi, corolla emekli öğretmen arabası gibi duruyor yakıt tüketimi felan üzmez lpg de takarsanız mis gibi ama focusa sakın lpg taktırayım demeyin benim gibi motor yersiniz sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden, deprem zedeye eziyet olsun diye mi?
Olayın depremzedeyle ne alakası var kankam, bende tercihen antepten araba almıyorum ama maraşlıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom