AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hocam siz zaten kararinizi vermis gibisiniz
Hocam siz zaten kararinizi vermis gibisiniz
Son Zamanlarda Asya Arabaları Revaçta Olduğu İçin Fiyatları Pahalandı.Ben corolla daha ucuz diye biliyorum hatam varsa affola
O konuda bilgim yokYılın otomobili seçilmiş diyorlar bide Egeaya doğrumu
Neden, deprem zedeye eziyet olsun diye mi?Bu arada ben antepten araba almam
Boş yapma aç oku gör. Ek olarak depremzedelere orada kendi komşuları eziyet yapıyor kiraları arttırarak bana masal anlatma yaz google'a antepten araba alınır mı diye okuNeden, deprem zedeye eziyet olsun diye mi?
evet sorun mu varNeden, deprem zedeye eziyet olsun diye mi?
Sana sormadım bile? Sorunlu musun dostum?evet sorun mu var
olabilir benim sorumlu olmamdan sana ne birader taktın mı bana hayırdırSana sormadım bile? Sorunlu musun dostum?
Sen gelip sana sormadığım halde "evet sorun mu var" diyorsun, kim kime takmış?olabilir benim sorumlu olmamdan sana ne birader taktın mı bana hayırdır
devam ettiren sensin kardeşim adamın konusu kirletiyorsun susar mısın teşekkürlerSen gelip sana sormadığım halde "evet sorun mu var" diyorsun, kim kime takmış?
Bende focus 2013 vardı gayet memnundum şehir içi fazla yakıyor bence, yol tutuşu konforu güzeldi ama biraz dar araba, 2018 corollam vardı içi geniş ferah arabaydı ama focus kadar performansı yoktu yol tutuşu fena değildi fazla viraj kasamadım ama hisler ikisindede güzeldi, corolla emekli öğretmen arabası gibi duruyor yakıt tüketimi felan üzmez lpg de takarsanız mis gibi ama focusa sakın lpg taktırayım demeyin benim gibi motor yersiniz sonraSizce hangi si ve niye daha iyi
Focus olursa en düşük 2015 model
Coralla olursa 2016
En fazla 135 bin km olcak
Hatasız boyasız değişensiz
Focus bu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...tiv-den-114-binde-ford-focus-1091443848/detay
Coralla da bu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...00-km-2017-corolla-1.33-life-1043754526/detay
Bide garajda duran Megane 2 ne kadara satılır
800tl hasar kaydı var
Bakımları düzenli yapıldı
190 bin km
Sağ arka cam açılmıyor
Manuel
2005 model
Arabanın sol arka farı bı önceki sahibinde duvara sürtmüş biraz çizik var
Olayın depremzedeyle ne alakası var kankam, bende tercihen antepten araba almıyorum ama maraşlıyım?Neden, deprem zedeye eziyet olsun diye mi?