Aynı dertten müzdaripiz. Bende 700 800 arası bakıyordum ama içime sinen araba bulamadım.
Benim tek derdim büyük bagajlı araç olması o yüzden hb araba bakmıyorum.
Bu fiyatlara otomatik araç önermiyorlar km si yüksek olmasından dolayı. O yüzden ben kesin manuel almaya karar verdim.
Ford tourier in sorunu çokmuş. Hususi oluyor ama biraz meşakatli. Tourneo connect daha sorunsuz hatta tanıdıktan alacaktım ama hususi yapma işi bu sene kapatılmış o modele.
Egea ve clio grand tour arasında kalmıştım ama ilanlar pek iç açıcı değil bende linea yı baya gözüme kestirdim. En azından daha ucuza düşük km li linea almak daha cazip geliyor.
Bende 550 ye mazda 3 2010 baktım ayaklandım sonra içime sinmedi ama aladabilirim hala karar veremedim . Ah şu fd6 lardan temiz bulabilsem bütçe yetmiyor delirtecek
Aynı dertten müzdaripiz. Bende 700 800 arası bakıyordum ama içime sinen araba bulamadım.
Benim tek derdim büyük bagajlı araç olması o yüzden hb araba bakmıyorum.
Bu fiyatlara otomatik araç önermiyorlar km si yüksek olmasından dolayı. O yüzden ben kesin manuel almaya karar verdim.
Ford tourier in sorunu çokmuş. Hususi oluyor ama biraz meşakatli. Tourneo connect daha sorunsuz hatta tanıdıktan alacaktım ama hususi yapma işi bu sene kapatılmış o modele.
Egea ve clio grand tour arasında kalmıştım ama ilanlar pek iç açıcı değil bende linea yı baya gözüme kestirdim. En azından daha ucuza düşük km li linea almak daha cazip geliyor.
Aynı bütçede 2012 model Kia Sportage aldık manuel. LPGli olmasına rağmen çok yakıyor. Haricinde sorun yok konforlu araba önerebilirim SUV düşünürseniz.
700-800'e linea mı?? bu mantaliteye girmek için ne gerekiyor daha 1 ay önce 155K kmde CVT otomatik 1.6 hatasız boyasız 2015 model full paket juke aldı abim.
Daha ucuza kapatırım diye yazmıştım. 700 800 arası arıyordum baştan ama daha ucuza almaya karar verdim kenarda köşede para kalsın dünya hali belli olmaz.
Aynı bütçede 2012 model Kia Sportage aldık manuel. LPGli olmasına rağmen çok yakıyor. Haricinde sorun yok konforlu araba önerebilirim SUV düşünürseniz.
Ona baktım ama tamir işi bana göre değil. Clio yu bile tamir ettirirken usta değiştirmekten bıktım. İşinin ehli usta çok az kaldı onlarda kötü veya bilinmedik araçlarla ilgilenmiyorlar artık. Yoksa kia gerçekten çok iyi araçlar yapmış hem sportage hemde ceed çok iyi araçlar.
Birde lpg li araçlara pek sıcak bakmıyorum aşırı bayırda oturduğum için dur kalklarda sorun yaşatır. Zaten şehir içi kullanıyorum benzin bile olsa çok sıkıntı çıkarmaz bana.
Konuyuda biraz benimsedim kendi konum gibi. Biraz seyrinden kaydı kusura bakmasın konu sahibi ama gerçekten araç almakta satmakta zor iş bizim gibilerin tek atımlık kurşunu oluyor o yüzden ince eleyip sık dokumak lazım.
Tam olarak kullanım amacını belirleyip piyasada en çok tutulan marka model ve paketi almak lazım ama aynı zamanda kronik sorunlarınada bakıp çözüm bulabilirmiyim diye düşünmekte lazım.
Hocam ismi var işte sağlam araba ne diyim ben de ona istinaden vazgeçtim. Para kolay kazanılmıyor 17 yaşında arabaya o kadar vermek istemedim ama araba bulamadım işimi görecek kafayı yiyorum şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adama 580k teklif ettim adam direk engel attı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çevremde kilere nazaran konuşuyorum hocam onlar öyle dediği için yaklaşmıyorum. Belki dediğiniz gibidir bilemiyorum. Ama anlarsınızya bir şey olursa bu sefer biz sana demedik mi olacak.