TahaCel
80+ Platinum
Dahası
a4 ün yeni modelleri olsaydı tabikide a4 ama ikisi arasında ford focus
bence focusArkadaşlar Ford focus 1.5Tdci titanium 2017 mi yoksa a4 2.0 tdi 2012 mi?
Burada seçim senin eski model mi yeni model mi? 2.0 motor vergisi çok olur, yakıtı fazla olur DSG bakım isteyen bir şanzıman bakımları düzgün yapılmış mı? Kilometresi yüksek mi önemli detaylar bunlar. Ben Focus alırdım.Arkadaşlar Ford focus 1.5Tdci titanium 2017 mi yoksa a4 2.0 tdi 2012 mi?
.dArabadan anlamayanlar bı sussun ilk önce sonra Audi diyenler Ford'un sağlamlığı dan haberi varmı bilmiyorum 2012 model eski araba almaktansa Ford Focus almak daha iyi hemde titanyum paket en dolu paket boş paket Audi almaktan iyidir !
Biraz arabaları araştır gel Audi güzel sağlam araba ama Ford daha yeni model ve en dolu paket
Şu ana kadar tüm model audi a4'ler elimden geçti ve son kasanın makyajsız halinin 2016 modelinde ilk vitese abanırken biraz sorun oluyordu onun dışında hiç üzmedi. Audi yol tutuşu ve sürüş keyfi olarak en beğendiğim markalardan biri. gerçekten çok kaliteli ki yalıtımı, konforu herşeyi çok memnun ediyor. Benim önerim A4Yeni daha iyi olur ve a4 dsg sıkıntı bence hiç bulaşma
Audinin konfor ve kalitesini değişmem, değişemem...Biraz arabaları araştır gel Audi güzel sağlam araba ama Ford daha yeni model ve en dolu paket
Ford a hiç bindinmiAudinin konfor ve kalitesini değişmem, değişemem...
Evet 5 yıl mondeoya bindim.Ford a hiç bindinmi
Ford a hiç bindinmi
Audi ye bindinmiEvet 5 yıl mondeoya bindim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun da çıkardı vallaha çok hatırlıyorum yolda kaldığımızı.