FORMANIN ORJİNAL OLDUĞUNU NASIL ANLARIM

Reaksiyon skoru
76
Arkadaşlar öncelikle iyi günler dolabımı karıştırırken bu formaya denk geldim varlığından bile haberim yoktu çok önceden alınmış nereden alındı bilmiyorum hangi sezonun forması ondan da haberim yok size sormak istedim sizce bu forma orjinalmidir arma dikişli ise sahtedir diye okudum baktım arma yapıştırma

Ekler

• IMG_2878.jpeg
    IMG_2878.jpeg
    2.3 MB · Hit: 451
  • image.jpg
    image.jpg
    2.6 MB · Hit: 833

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.4 MB · Hit: 449
  • image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 436
Hocam bu forma 2008-2012 yılları arası ufak değişiklerle kullanıldı sponsoru avea oradan tanıdım. Onun dışında orijinal olup olmadığını pek bilmiyorum ama orijinal gibi. Sağında solunda lisanslı üründür vs. bir yazı var mı?

Hocam bu forma 2008-2012 yılları arası ufak değişiklerle kullanıldı sponsoru avea oradan tanıdım. Onun dışında orijinal olup olmadığını pek bilmiyorum ama orijinal gibi. Sağında solunda lisanslı üründür vs. bir yazı var mı?
2011/12 forması bu

Kanka inceledim baya eğer gözümden kaçmadıysa öyle bir yazı göremedim

Hocam bu devirde formanın orjinaliğinden emin olmak için illa o etiket gerekli. En ayrıntısına kadar kopyalıyorlar artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,992
Üyeler
187,131
Son üye
Reelperest
Geri