Neler Yeni

Format atacağım, birkaç sorum var.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Windows 10 kullanıyorum. Format atacağım ama önce size birkaç şey sormak istiyorum. Formattan sonra Win10 mu yükleyeyim Win11 mi, hangisini önerirsiniz? Format attıktan sonra Win11'e geçersem, USB'ye attığım Win10'daki birkaç dosyayı (resim, metin belgesi vb.) Win11'de açabilir miyim? Win11'e geçersem nasıl etkinleştirebilirim? Formattan sonra mutlaka yap dediğiniz bir şey var mı?

Bir de ben Steam'de Forza Horizon 4 oynuyorum, format atarsam ilerlememi kaybetmem değil mi?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Formattan sonra Win10 mu yükleyeyim Win11 mi, hangisini önerirsiniz?
Bence win 11 daha iyi halini alana kadar win 10 devam.
Format attıktan sonra Win11'e geçersem, USB'ye attığım Win10'daki birkaç dosyayı (resim, metin belgesi vb.) Win11'de açabilir miyim?
Açarsın açamazsan bile dosya türünü indirir açarsın.
Win11'e geçersem nasıl etkinleştirebilirim?
Crack olarak var mı şuan bilmiyorum veya ucuz kod. Onları araştırman gerek.
Formattan sonra mutlaka yap dediğiniz bir şey var mı?
Driverları kurmayı unutma. Zaten en çok kullandıgın programları kurmak aklına gelir.
Bir de ben Steam'de Forza Horizon 4 oynuyorum, format atarsam ilerlememi kaybetmem değil mi?
Hayır.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence win 11 daha iyi halini alana kadar win 10 devam.

Açarsın açamazsan bile dosya türünü indirir açarsın.

Crack olarak var mı şuan bilmiyorum veya ucuz kod. Onları araştırman gerek.

Driverları kurmayı unutma. Zaten en çok kullandıgın programları kurmak aklına gelir.

Hayır.
Çok teşekkür ederim tüm cevaplarınız için. Win11 şu an kullanılabilir diyorlardı, yine de Win10'a mı devam edeyim? İlk başta hiçkimse önermiyordu ama artık önermeye başladılar.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Win11 şu an kullanılabilir diyorlardı, yine de Win10'a mı devam edeyim?
Arkadaşım kullanıyor ve sorun yaşamadı. Ama setup olarak win 11 den win 10 a geri dönemediğini söyledi. Bunu kendisi mi yapamadı yoksa cidden olmuyor mu tam olarak bilmesem de olmuyorsa gereksiz uğraştıracak.
Win 11 kullanılamaz demedim. Kullanılabilir. Ben üstünden zaman geçmesini bekliyorum kullanmak için. Kişisel fikrim bu.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşım kullanıyor ve sorun yaşamadı. Ama setup olarak win 11 den win 10 a geri dönemediğini söyledi. Bunu kendisi mi yapamadı yoksa cidden olmuyor mu tam olarak bilmesem de olmuyorsa gereksiz uğraştıracak.
Win 11 kullanılamaz demedim. Kullanılabilir. Ben üstünden zaman geçmesini bekliyorum kullanmak için. Kişisel fikrim bu.
Bildiğim kadarıyla Win11'e geçtikten 14 gün sonra Win10'a geri dönme kalkıyor. 14 gün içerisinde geri geçmek istersek geçebiliyoruz, sonrasında tek çözüm format atmak. Ben de sizin gibi üstünden biraz zaman geçmesini beklemeyi düşünüyordum ama çoğu kişi artık düzeldi, oyun performansı çok iyi falan deyince, hazır format atacakken ona mı geçsem acaba diye düşündüm. Sağ olun tüm yardımınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,359
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom