Format atamadım hata veriyor

Reaksiyon skoru
78
Başlıkta da görüldüğü gibi pcye format aramadim. Bu hatayı veriyor format sırasında. Sanırım kullanılacak aygıtı söktüğümü söylüyor. Ama kurulum başlamadan önce biosta harddiski ve usb yi görüyor. Sizce neden yapıyor olabilir. Harddiskte hiçbir işletim sistemi yok. Ordan da yapamıyorum
Post automatically merged:

F8 tuşuna falan da basılmiyor

Ekler

• 1602353961123-392579534.jpg
    1602353961123-392579534.jpg
    489.5 KB · Hit: 44
Format atmak dediğin şey usb ye windows u yazıp ondan boot edip temiz kurulum yapmaktır.

Sen direkt kolay yola kaçıp sıfırlama modunu seçmişsin. Windows'ta sıkıntı varsa doğal olarak burda da hata verir

Format atmak dediğin şey usb ye windows u yazıp ondan boot edip temiz kurulum yapmaktır.

Sen direkt kolay yola kaçıp sıfırlama modunu seçmişsin. Windows'ta sıkıntı varsa doğal olarak burda da hata verir
Bilgisayarda windows 7 vardı. Sonra harddiski sifirladik. Biostan usb bellek ile başlattığımda bu hatayı veriyor. Usbye yazdım ilk önce. Yoksa bu ekranı bile almam mucize olur. Çünkü harddisk boş

Bilgisayarda windows 7 vardı. Sonra harddiski sifirladik. Biostan usb bellek ile başlattığımda bu hatayı veriyor. Usbye yazdım ilk önce. Yoksa bu ekranı bile almam mucize olur. Çünkü harddisk boş
F8 tuşuna basılmıyor diyorsun da hangi anakartı kullanıyorsun?

Anakart eski. Evde buldum. Foxconn n15235.
F8 boot menüsü Asus anakartlarda vardır. F2 Del gibi kombinasyonlar ile bios a girmeye çalışın.

Ayrıca siz usb ye yazmışsınız anladım fakat usb den başlayınca Recovery modda başlamaması gerekli

F8 boot menüsü Asus anakartlarda vardır. F2 Del gibi kombinasyonlar ile bios a girmeye çalışın.

Ayrıca siz usb ye yazmışsınız anladım fakat usb den başlayınca Recovery modda başlamaması gerekli
Benim anlamadığım windows logosu geliyor sonrasında bu ekranı veriyor. Format gelmesi lazım biosta herhangi bir sıkıntı yok zaten. Sıkıntı format atma sırasında saçma şeylerin dönmesi. Winows 7 varken usb ile başlatınca bile eski windowsu aciyirdu

Bios update yapsam düzelir mi? Elimde bir laptop var.

Benim anlamadığım windows logosu geliyor sonrasında bu ekranı veriyor. Format gelmesi lazım biosta herhangi bir sıkıntı yok zaten. Sıkıntı format atma sırasında saçma şeylerin dönmesi. Winows 7 varken usb ile başlatınca bile eski windowsu aciyirdu

Bios update yapsam düzelir mi? Elimde bir laptop var.
Bios update ile alakası yok. Ayrıca eski anakart olduğundan yeni bios olduğunu hiç sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,453
Üyeler
190,918
Son üye
Reznov.
Geri