Format Atamıyorum dik silinmiyor

Tinerci

80+
Reaksiyon skoru
7
sıfır 1.webp

sıfır 2.webp

fotoaflarda görüldüğü üzeri sil tuşu aktif değil ne denediysem lası ve benim bilgiseyaımda bu kadar fazla hdd ssd yok olmayan disk gosteriyor

shift + f10 yap cmd ekranı gelecek o ekrana diskpart yaz sonra list disk yaz karşına diskler gelecek hangi diske format atacaksan onu seçmen gerekiyor bunu yapmak için de select disk 0 (ben örnek olarak sıfır yazdım sen hangi diski sileceksen onun numarasını yazacaksın) sonra seçmiş olucak ardından clean yaz disk komple silinecek kurulumu yeniden başlat sorun ortadan kalkacaktür

shift + f10 yap cmd ekranı gelecek o ekrana diskpart yaz sonra list disk yaz karşına diskler gelecek hangi diske format atacaksan onu seçmen gerekiyor bunu yapmak için de select disk 0 (ben örnek olarak sıfır yazdım sen hangi diski sileceksen onun numarasını yazacaksın) sonra seçmiş olucak ardından clean yaz disk komple silinecek kurulumu yeniden başlat sorun ortadan kalkacaktür
hepsini silsem bişey olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@bahtsızkarakter dostum discordun varsa gelip 2 dk anlatabilirmisin denedim yapmayı ama disk seçilemedi gibi bi hata verdi​

Son düzenleme:
Hepsini sil ve Windows kurulumu kendi otomatik olarak diskleri oluşturup biçimlendirsin. Tek disk'e kur.

Hepsini sil ve Windows kurulumu kendi otomatik olarak diskleri oluşturup biçimlendirsin. Tek disk'e kur.
dendiğimde disk 1 ve disk 2 yapabildim ama disk 0 da hata verdi
hata mesajı :
Virtual Disk Service error:
Geçerli önyükleme, sistem, disk belleği, kilitlenme dökümü veya hazırda bekletme birimi içeren diskte temizleme işlemine izin verilmez.

Son düzenleme:
şimdide boyle bir hata aldım

hata kodu : Windows kurulumu hata kodu 0x80070057 -0x4002F

Ekler

• hatratatta.webp
    hatratatta.webp
    65.7 KB · Hit: 14
Bilgisayarım böyle kaldı yarım edin silinmiyor da sadece devam et aktif devam et dersem formst atılmaması olur yardım dostlat

Ekler

• 1000020739.webp
    1000020739.webp
    2 MB · Hit: 11
Gparted kullanarak tüm diskleri silebilirrsiniz indireceğiniz iso dosyasını rufusla yazdırarak veya ventoy multiboot aracını kullanarak yazdırın. sistemi usbdiskten boot edin gparted başlasın ve diskleri göreceksiniz ne var ne yok. silin gitsin diski. Sonra format işlemine geçin.
https://sourceforge.net/projects/gparted/

Sanal Bilgisayar diskin belli bir alanını kilitlemiş. Bölümlendirme programı olmadan çözebilir misiniz pek emin değilim.
Aslında bilinmeyen diski zaten silerek kaldırdınız.
Sağlıklı olan kısma kur windowsunu. Create partition seçeneği ile.
Sonra bir program önereceğim ama risk senin onu kullanarak temizler denersin tekrar.
Önce windows 11 kurulu görünüyor. Onu açıp disk yöneticisine gir. Karşına çıkan disklerde ne kadarı kurtarma diski ne kadarı boş disk görebilir yapılandırabilirsin. Disk arıza yaptıysa defrag zamanı gelmiş olabilir.

Geri