Çözüldü✓ Format Atamıyorum :(

Başlata bu bilgisayarı sıfırla yada sıfırlama yazarsan en basit şekilde sıfırlama seçenekleri geliyor. Oradan halledebilirsin

Usb yi bilgisayara takıp rufus ile GPT ve NTFS seçeneklerini seçip isoyu yazdırın eğer yazmıyor ise başka bi usb deneyin çünkü yazmaması mümkün değil yazdıktan sonra cevap verin devamına bakalım

en temizi bi'arkadaşın varsa flaşa sıfırdan windows yazdırın biostan temiz kurulum yapın

Bu bir hata değil. Oradan devam et.

Ventoy dene https://sourceforge.net/projects/ventoy/files/v1.1.07/ YouTube da videoları var bol bol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Microsoft un sitesinden ISO yu indirdikten sonra ventoy u kurdugunuz USB bin icine atın
Ventoy ile flasha win11 iso dosyasını attım fakat boot menüsünde yine böyle bir sıkıntı verdi.
Yardımcı olun lütfen

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    197.3 KB · Hit: 17
  • 2.webp
    2.webp
    49.3 KB · Hit: 18
  • 3.webp
    3.webp
    116.9 KB · Hit: 19
  • 4.webp
    4.webp
    47.6 KB · Hit: 17
Bios ayarlarında işletim sistemi yazma koruması ayarı olmalı boot secure gibi onu deaktif yap.
Secure boot ayarı açık hocam kapalı yapıp tekrar denememi söylüyorsunuz değil mi?

Bios ayarlarında işletim sistemi yazma koruması ayarı olmalı boot secure gibi onu deaktif yap.
Hocam Secure Boot ayarını kapattıktan sonra şükür oldu dedikten sonra windowsun kurulacağı disk yerinde ssd'im görünmedi :/
Buna da yardımcı olabilir misiniz?

NOT: Ventoy ile attım flash'a iso dosyasını

Ekler

• 5.webp
    5.webp
    85.6 KB · Hit: 15
Hocam Secure Boot ayarını kapattıktan sonra şükür oldu dedikten sonra windowsun kurulacağı disk yerinde ssd'im görünmedi :/

Ssd dolu mu? Ben linux kullandığımdan sonra böyle diski görmüyordu.
Mecbur kalıp diski başka bilgisayarda formatlıyordum bom boş oluyordu sonra görünüyordu disk windows yazmak için.

Aklıma başka şey gelmedi.

arkadaşın sisteme ssd'ni tak oradan windows kur, böyle uğraşmana değmez ben öyle yapıyorum sorunlu cihazlara belki de donanım arızası vardır en garantisi bu

Windows kurulumuna gelince shift F10 a bas CMD açılacak CMD aracılığıyla bakicaz sistem ssdyi görüyor mu diye CMD açılınca diskpart yaz (disk yönetimi bu )

Daha sonra list disk yaz eğer bu listede SSD görünüyor ise işimiz kolay

SSD nin sol tarafinda bir sayı yazar 0 genelde

Select disk 0 yazip enter a bas

Daha sonra sadece (clean) yaz parantez olmadan daha sonra bilgisayari yeniden başlatıp bir daha Windows kurulumuna gör

arkadaşın sisteme ssd'ni tak oradan windows kur, böyle uğraşmana değmez ben öyle yapıyorum sorunlu cihazlara belki de donanım arızası vardır en garantisi bu
Hocam laptop olduğu için o zor :D
Ama sonunda hallettim çok şükür

Ssd dolu mu? Ben linux kullandığımdan sonra böyle diski görmüyordu.
Mecbur kalıp diski başka bilgisayarda formatlıyordum bom boş oluyordu sonra görünüyordu disk windows yazmak için.

Aklıma başka şey gelmedi.
hallettim hocam teşekkür ederim

Windows kurulumuna gelince shift F10 a bas CMD açılacak CMD aracılığıyla bakicaz sistem ssdyi görüyor mu diye CMD açılınca diskpart yaz (disk yönetimi bu )

Daha sonra list disk yaz eğer bu listede SSD görünüyor ise işimiz kolay

SSD nin sol tarafinda bir sayı yazar 0 genelde

Select disk 0 yazip enter a bas

Daha sonra sadece (clean) yaz parantez olmadan daha sonra bilgisayari yeniden başlatıp bir daha Windows kurulumuna gör
hocam çok teşekkür ederim ama vmd miydi vdm miydi neydi biostan onu kapattım öyle hallettim :D

Geri