slmbenarda
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
o kadar şansızım ki 10 saniye elektrik gitti geldi şuanda geri alınıyor gibi bir şey oluyo lütfen yardım edin
değişikliklerNe geri alınıyor ?
şuanda değişiklikler geri alınıyor diyor napayım kapatıyımmı power tuşuna basıpFormatta bir sorun olacağını sanmıyorum, BIOS'u aç tekrardan başlat formatı.
Biosa tekrar gir windows flashını yine seç tekrar kur benim başıma geldi sıkıntı olmadıdeğişiklikler
Neden kapatıyorsunuz? Geri alınsın bekleyin, sonra tekrar formatlayın.değişiklikler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şuanda değişiklikler geri alınıyor diyor napayım kapatıyımmı power tuşuna basıp
ordan yapmadım yeniden başlatıp shift basıp ordan yaptımBiosa tekrar gir windows flashını yine seç tekrar kur benim başıma geldi sıkıntı olmadı
kaç saat sürerNeden kapatıyorsunuz? Geri alınsın bekleyin, sonra tekrar formatlayın.
Format atarken diyorsun o format değilki o sıfırlamaordan yapmadım yeniden başlatıp shift basıp ordan yaptım
kaç saat sürer
napayım yaniFormat atarken diyorsun o format değilki o sıfırlama
daha mı kötü oldu şuanFormat atarken diyorsun o format değilki o sıfırlama
Bilmiyorum ben sıfırlama yaparken elektrik giderse ne olcagını format atarken giderse sıkıntı olmaz amanapayım yani
daha mı kötü oldu şuan
şuan da o yazı gittivwindows açılma logosu geldi Allah'ım nolurFormat atarken diyorsun o format değilki o sıfırlama