Neler Yeni

Format atarken sorun çıkıyor

KadrK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kadir Kule
Herkese merhabalar ben format atmak istiyorum USB mi hazırladım Windows u nereye kurmak istiyorsunuz kısmına kadar geldim sonra oradaki sürücüleri diskleri sildim sonra sadece (sürücü 0 ayrılmamış alan ) diye biryer kaldı sonra yeniye basıyorum disk eklemek için rakamlara dokunmuyorum uygulaya basıyorum sonra (Windows tüm Windows özelliklerinin doğru çalışmasıni sağlamak için sistem dosyaları için ek bölümler oluşturabilir ) diye biryer çıkıyor tamama basıyorum ama disk bolunmuyor aynı kalıyor yardım eder misiniz

Ekler

• IMG_20220106_184306.jpg
    IMG_20220106_184306.jpg
    1,021.6 KB · Hit: 221
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kerem Baysal
Herkese merhabalar ben format atmak istiyorum USB mi hazırladım Windows u nereye kurmak istiyorsunuz kısmına kadar geldim sonra oradaki sürücüleri diskleri sildim sonra sadece (sürücü 0 ayrılmamış alan ) diye biryer kaldı sonra yeniye basıyorum disk eklemek için rakamlara dokunmuyorum uygulaya basıyorum sonra (Windows tüm Windows özelliklerinin doğru çalışmasıni sağlamak için sistem dosyaları için ek bölümler oluşturabilir ) diye biryer çıkıyor tamama basıyorum ama disk bolunmuyor aynı kalıyor yardım eder misiniz
yeni deyip ileri yap olmazsa farklı bir hdd veya ssd varsa onunla denemeni tavsiye ederim.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Yeniye basmadan ileri diyebiliyor musun? Öyleyse yeniye basmadan ilerleye bas.

KadrK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kadir Kule
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeniye basmadan ileri diyebiliyor musun? Öyleyse yeniye basmadan ilerleye bas.
O zamanda ( Windows seçtiginiz konuma yüklenemedi , lütfen medya sürücünüzü denetleyin . Oluşan durumla ilgili daha fazla bilgi : 0x80300024 ) diye hata veriyo

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
O zamanda ( Windows seçtiginiz konuma yüklenemedi , lütfen medya sürücünüzü denetleyin . Oluşan durumla ilgili daha fazla bilgi : 0x80300024 ) diye hata veriyo
Shift + F10 ile CMD'yi açabiliyor musun?

KadrK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kadir Kule
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni deyip ileri yap olmazsa farklı bir hdd veya ssd varsa onunla denemeni tavsiye ederim.
Ssd yi daha yeni almıştım 1 ay olmadı kullanıyordum sonra PC yavaşlamaya başladı bir anda bende yeniden başlattım PC kurtarma hatası verdi format atacam bu şekilde hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shift + F10 ile CMD'yi açabiliyor musun?
Evet diskpart şeylerini falan denedim de bir şey olmadı ilk başta hata verip bolmuyordu sürücüleri bölmeye çalışırken disk part şeylerini yaptıktan sonra hata vermeden bolmemeye başladı

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ssd yi daha yeni almıştım 1 ay olmadı kullanıyordum sonra PC yavaşlamaya başladı bir anda bende yeniden başlattım PC kurtarma hatası verdi format atacam bu şekilde hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet diskpart şeylerini falan denedim de bir şey olmadı ilk başta hata verip bilmiyordu sürücüleri bölmeye çalışırken disk part şeylerini yaptıktan sonra hata vermeden bolmemeye başladı
Diskpartdan sonra list disk yaz ss at.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Boyle oluyo ssd bozuk değildir dimi daha yeni aldım ya nolur bozuk olmasın
Bozulmamıştır. Öyle şeylerle bozulmaz.

create partition primary size=238592 yaz diskparta. Sonra convert gpt işlemlerini falan yapmayı dene.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Top Bottom