Format atarken press any key to boot from usb hatası.

ploveny

80+
Reaksiyon skoru
7
Format atmak için USB belleğimi 1. sıraya aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum sonrasında press any key to boot from usb yazısı çıkıyor. ardından bir tuşa basıyorum sonrasında a disk read error occurred Press ctrl alt del hatası alıyorum daha öncesinde aynı usb ile format atmıştım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Format atmak için USB belleğimi 1. sıraya aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum sonrasında press any key to boot from usb yazısı çıkıyor. ardından bir tuşa basıyorum sonrasında a disk read error occurred Press ctrl alt del hatası alıyorum daha öncesinde aynı usb ile format atmıştım. Yardımcı olursanız sevinirim.
sana diyor ki; usbden başlatmak için bir tuşa bas. sadece herhangi bir tuşa bas. mesela enter.

Zaten basıyorum bastıktan sonra a disk read error occurred Press ctrl alt del hatasını veriyor

Zaten basıyorum bastıktan sonra a disk read error occurred Press ctrl alt del hatasını veriyor
o zaman flash belleği tekrar oluştur. onda bir hata vardır. ne yüklemek istiyorsun? win10 ise microsoft sitesinden aracı indir kendisi oluşturuyor.

windows 7 64 bit kurmak istiyorum 2 defa biçimlendirip denedim 2 sindede aynı hatayı aldım

Geri