Biraz bekleyince kurulum ekranı gelmesi gerek hocam. Kaç dakikadır böyle?Laptopa yeni ssd taktım, biosta ssd'yi görüyor sorun yok. Format usbsiyle boot edip başlattığımda Windows logosunda kalıyor, formata devam edemiyorum.
8-10 dakikadır böyle hocam. Bayağı eski bir laptop, SSD'yi yeni aldım ama işlemcisi eski. O yüzden olabilir mi?Biraz bekleyince kurulum ekranı gelmesi gerek hocam. Kaç dakikadır böyle?
Hocam laptop çok eski BIOS'unda bir güncelleme olacağını hiç zannetmiyoruminternette ufak bir gezinmeyle....
Çözüldü: Windows 10 Kurulumu Logoda Kalıyor
Rufus yardımı ile UEFI USB oluşturdum. USB ile Boot ediyorum Windows logosunda kalıyor. Sadece 1 adet M.2 takılı. Sorun nedir acaba? Anakart: MSI B550 GAMING Carbon Wi-Fi İşlemci: Ryzen 9 5900X. XPG 750W PSU. GTX 1080 ekran kartı. G.Skill 3200 MHz RAM.www.technopat.net
büyük ihtimal sorun bios güncel olmamasıFormat sırasında Boot Menüsünden Sonra Windows Logosunda Kalıyor
Windows 10 kurmaya çalışıyorum bilgisayar bayağı eski Boot menüsünden USB kısmını seçtikten sonra bu ekranda kalıyor.www.technopat.net
Flash bellekten kaynaklıda olabilir. Benimde eski bir kasa bilgisayarım vardı. Onda 10-15 dakika bekleyince kurulum ekranı geliyordu.8-10 dakikadır böyle hocam. Bayağı eski bir laptop, SSD'yi yeni aldım ama işlemcisi eski. O yüzden olabilir mi?
Bu flashla çok bilgisayara attım aslında, biraz bekleyeyim olmazsa flashı baştan yazayım veya başka flash yazayım hocam. Dediğim gibi laptop çok eski biosu da eskidir. Win10 yerine 8 kurmayı denesem daha iyi mi olur acaba? En azından kurulurFlash bellekten kaynaklıda olabilir. Benimde eski bir kasa bilgisayarım vardı. Onda 10-15 dakika bekleyince kurulum ekranı geliyordu.
Hocam kendi bilgisayarıma SSD'yi takıp formatlasam öyle laptopa taksam ne olur?Flash bellekten kaynaklıda olabilir. Benimde eski bir kasa bilgisayarım vardı. Onda 10-15 dakika bekleyince kurulum ekranı geliyordu.
hocam illaki bulursunuz bios sürümü. bilgisayarınızın modelini yazın ben bir bakayım8-10 dakikadır böyle hocam. Bayağı eski bir laptop, SSD'yi yeni aldım ama işlemcisi eski. O yüzden olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam laptop çok eski BIOS'unda bir güncelleme olacağını hiç zannetmiyorumWin 10 yerine 8 kurmayı mı denesem?
- SSD takmışsın. Babamların 15 senelik Lenovo laptobunda Windows 10 kurulu şuan 3 GB RAM ile onda akıyorBu flashla çok bilgisayara attım aslında, biraz bekleyeyim olmazsa flashı baştan yazayım veya başka flash yazayım hocam. Dediğim gibi laptop çok eski biosu da eskidir. Win10 yerine 8 kurmayı denesem daha iyi mi olur acaba? En azından kurulur
Hocam kendi bilgisayarıma SSD'yi takıp formatlasam öyle laptopa taksam ne olur?
Hocam modeli söylemediler eski hddyi taktım açıldığında kontrol edip varsa bios güncellemesi yapıcam. SW Update ile yapılıyormuş samsung laptoplarda. Sorun olursa tekrar sorarım teşekkür ederimhocam illaki bulursunuz bios sürümü. bilgisayarınızın modelini yazın ben bir bakayım
Hocam format usbsi usb3.0, laptopta bu yoktur çok eski. USB 2.0 bir flasha yazıp denemeli miyim? Bunla alakası olabilir mi?- SSD takmışsın. Babamların 15 senelik Lenovo laptobunda Windows 10 kurulu şuan 3 GB RAM ile onda akıyor(NTLite ile düzenledim.)
- Kendi sisteminde kursan bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Bütün disklerini çıkar bilgisayarından bunu tak. Ondan sonra formata geç. Format sonunda bilgisayar yeniden başlatılmasına 10 saniye kaldı kısmında sistemi yeniden başlatırken kasa düğmesinden kapatıp laptoba geri takarsan bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
Güzel soru flash belleğinin USB 2.0 hızında çalışması gerekir. Eğer varsa elinde USB 2.0'lı flash bellek onla dene bakalım.Hocam modeli söylemediler eski hddyi taktım açıldığında kontrol edip varsa bios güncellemesi yapıcam. SW Update ile yapılıyormuş samsung laptoplarda. Sorun olursa tekrar sorarım teşekkür ederim
Hocam format usbsi usb3.0, laptopta bu yoktur çok eski. USB 2.0 bir flasha yazıp denemeli miyim? Bunla alakası olabilir mi?
bu şekilde sürükleyin indiriyorHocam modeli söylemediler eski hddyi taktım açıldığında kontrol edip varsa bios güncellemesi yapıcam. SW Update ile yapılıyormuş samsung laptoplarda. Sorun olursa tekrar sorarım teşekkür ederim
Hocam format usbsi usb3.0, laptopta bu yoktur çok eski. USB 2.0 bir flasha yazıp denemeli miyim? Bunla alakası olabilir mi?