format atıcam birkaç dosyam silinmesin istiyorum

ToonEa

80+
Reaksiyon skoru
10
format atıcam birkaç dosyamın silinmemesini istiyorum dosya boyutu 100 Gb felan.

peki her şeyimi sileceksiniz yok sa sadece temzi kurulum mu yapmak istiyorsunuz? Eğer sadece temzi kurulum yapıcaksanız direk önemli dosyaları d ye alın ve format esnasında sadece c yi biçimlendirim.
herşeyi silicem d dede birsürü dosya vs var

flaşa at dosya büyük değilse hocam.

dosyaları rar a yükle sonra tc dosya adresinden rarı yüklenebilir bi hale getir yaptıktan sonra senin rarın linkini vericek o site o linki unutma format attıktan sonra linki googleye yaz ve dosyayı yükle ben bi kere yaptım sıkıntı olmadı ama linki unutma unutursan sorumlusu ben değilim.

dosyaları rar a yükle sonra tc dosya adresinden rarı yüklenebilir bi hale getir yaptıktan sonra senin rarın linkini vericek o site o linki unutma format attıktan sonra linki googleye yaz ve dosyayı yükle ben bi kere yaptım sıkıntı olmadı ama linki unutma unutursan sorumlusu ben değilim.
yüklenmiyor dosya boyutu yüksek olduğu için biliyorum dosya.tc yi

yüklenmiyor dosya boyutu yüksek olduğu için biliyorum dosya.tc yi

Mega diye bir şey vardı dosya.tc gibi o kayıt olduğunuz zaman 50 gb üstünü yüklettiriyordu.
Ordan ekleyip formattan sonra yüklerisniz.

Valla hocam o zaman mecbur bir yerden seyyar hdd bulacaksınız ve ona yedekliyeceksiniz. Çünkü dosya boyutunuz büyük.

Geri