Neler Yeni

Format atıcam hangisiyle atmam daha mantıklı

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Konuyu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım yanlış açtıysam öncelikle kusura bakmayın.
Sorum şu windowsun kendi seçeneği olan sıfırlama ile format atmamın arasında fark var mı? Yedekleyeceğim bir şey yok herşeyi sil diyeceğim, ama arkada dosyaların hepsini silmiyorsa format atacağım. Fark yoksa boşuna usb ile uğraşmak istemiyorum da

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Konuyu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım yanlış açtıysam öncelikle kusura bakmayın.
Sorum şu windowsun kendi seçeneği olan sıfırlama ile format atmamın arasında fark var mı? Yedekleyeceğim bir şey yok herşeyi sil diyeceğim, ama arkada dosyaların hepsini silmiyorsa format atacağım. Fark yoksa boşuna usb ile uğraşmak istemiyorum da
usb bellekten temiz kurulum yapın en iyisi böyle olur.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
usb/dvd/cd ile atılmayana format denmez.
ama win10 kullanıyorsan yedeklemede win7ye geri dönme seçeneği var o olabilir.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asıl sorum arkada dosya falan bırakır mı bunu net bilen biri varmı onu merak etmiştim.

Top Bottom