15 yıllık klavyesi yoktur hocam zaten bir çok klavye dendim diyor illa birisi usb girişlidireski klavyelerde yuvarlak bir giriş var ya ondan
USB 2.0 portuna takın.Ne yaptiysam bussuru klavye denedim olmadi windows kurulu DEĞİLDİR! Biosa felan hic giremiyorum calismiyor klavye hiç ne yapicam formatta atamiyorum calismiyor klavye
Dostum bu nasıl bir sacmalık ;Dsaçma gelebilir ama lütfen deneyin
bilgisayarı kapatın ve klavyeyi öyle takın sonra PC açın klavye görmesi lazım
görmezse anakartın klavye girişinde sorun olabilir
Yokk reis arkada takılıydı bios pilini cikar tak yapinca duzeldi otomatik bios sifirlandigi içinKlavye ön USB portlarına takılıysa bu sorun olabilir, daha önce yaşamıştım.
Sorunumu kasanın arkasındaki anakartın kendi USB portlarına takarak çözdüm.
Yeni bir çözüm yöntemi beynime kaydedildi, teşekkürlerYokk reis arkada takılıydı bios pilini cikar tak yapinca duzeldi otomatik bios sifirlandigi için
benım pc de klavye görmedi ve o şekilde gördü2 yorumda aslında gercekten sacma kb ;D
Dostum bu nasıl bir sacmalık ;D
Bios pilini sokup takıp duzelttim
Anakartın klavye girişi olmazki klavye usb ile bağlanırsaçma gelebilir ama lütfen deneyin
bilgisayarı kapatın ve klavyeyi öyle takın sonra PC açın klavye görmesi lazım
görmezse anakartın klavye girişinde sorun olabilir
eski klavyelerde yuvarlak bir giriş var ya ondanAnakartın klavye girişi olmazki klavye usb ile bağlanır
15 yıllık klavyesi yoktur hocam zaten bir çok klavye dendim diyor illa birisi usb girişlidireski klavyelerde yuvarlak bir giriş var ya ondan